Thursday, November 30, 2023
HemUfc"Det är som när du går till Super Bowl" - Conor McGregors...

“Det är som när du går till Super Bowl” – Conor McGregors framgång på $6 812 374 rankad som bästa UFC-ögonblick på MSG

UFC återvänder till New York City med UFC 295 på Madison Square Garden. Den ikoniska platsen har varit värd för många oförglömliga ögonblick i historien Dana Whites marknadsföring. Under tiden, Daniel Cormier gjorde nyligen sitt val och hävdade att den irländska stjärnan Conor McGregor gjorde störst inverkan på MSG.

Madison Square Garden har varit värd för några av de största matcherna genom tiderna. Från Georges St-Pierres kamp mot Michael Bisping på UFC 217 till Alex Pereiravinner över Israel Adesanya på UFC 281. Daniel Cormier tror dock att topplatsen går till Conor McGregor. Låt oss se vad han hade att säga.

Daniel Cormier hävdar att Conor McGregor blev dubbelmästare var det största UFC-ögonblicket på MSG

Conor McGregor har varit en del av några av de största ögonblicken i UFC:s historia. Han är trots allt en av de största MMA-stjärnorna. Daniel Cormier konstaterade dock nyligen att McGregors dubbla mästerskapskrona på UFC 205 var det största UFC-ögonblicket på den eftertraktade Madison Square Garden-arenan. Det var en av irländarens största vinstdagar då han tog hem $6 812 374 efter sin seger.

“På nummer ett är det Conor McGregor. För mig var det Conor McGregor, säger Daniel Cormier. Dessutom nämnde han också att det var första gången som UFC höll ett evenemang i New York City. Hall of Famer mindes också att de hörde många berättelser från den monumentala natten. Cormier tillade vidare, “Det var första gången, och jag hörde historier om New York City på den slagsmålskvällen. Det har aldrig varit så igen.”

Daniel Cormier nämnde också att UFC 205 var ett monumentalt evenemang. Det var så mycket folk den kvällen i New York City att det var svårt för andra att ta sig ut nästan två kvarter från lokalen. “De sa att de hade två kvarter runt Madison Square Garden avstängda. De hade musik som skrällde när du gick in på arenan”, sa den tidigare mästaren.

‘DC’ sa att UFC 205 var som en högtidlig händelse för fansen. Det spelades musik överallt och folk var bara fyllda av för mycket entusiasm. “De hade DJ:s, irländsk musik som spelade rapmusik (och) Eddie Alvarez musik som spelades. Det var galet”, sa Hall of Famer. Han hade aldrig upplevt något liknande förut. Cormier nämnde till och med att natten kändes som om det var Super Bowl.

Cormier jämför McGregors galande ögonblick med Super Bowl

‘DC’ är säker på att UFC 205 var en av de största händelserna i kampanjens historia. Han hävdade att det inte var något mindre än vad fansen får se på Super Bowl. Daniel Cormier sa vidare, “De sa att det nästan var som att du var på ett av de största evenemangen. Det är som när du går till Super Bowl och allt händer omkring dig.”

Han riktade också sin uppmärksamhet mot Conor McGregors prestation den kvällen mot Eddie Alvarez. ‘The Notorious’ landade några bra slag på sin motståndare och visade upp styrkan och noggrannheten han hade i sin vänstra hand. “Sedan verkade Conor McGregor ha den mest dynamiska vänsterhanden genom tiderna. Varje gång han slog Eddie Alvarez… varje gång han slog honom, skulle han släppa honom”, tillade The Hall of Famer.

UFC har nu fler ögon på det än det någonsin haft tidigare. Det har vuxit till att bli en av de största kampanjerna i världen. Som sådan råder det ingen tvekan om att det kommer att finnas fler ikoniska ögonblick i framtiden på grund av talangnivån på listan. Det återstår att se om UFC 295 kan replikera samma framgång som UFC 205 gjorde och om det kan lämna ett bestående intryck bland sportens fans.

Vad tycker du om Daniel Cormiers val? Lämna dina kommentarer nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär