Wednesday, February 28, 2024
HemBasketball"Det är så stressigt": Stephen Currys syster, infekterad av magsmärta, uttrycker tacksamhet...

“Det är så stressigt”: Stephen Currys syster, infekterad av magsmärta, uttrycker tacksamhet till medicinsk mästare i en detaljerad Instagram-uppdatering

Familjen Curry har blivit basketkunglighet på grund av Stephen Currys legendariska bedrifter i NBA. Dock har Dell Curry, hans far, och Seth Curry, hans bror, också etablerat sina egna anmärkningsvärda arv inom ligan. Medan Sydel Curry, den yngsta av syskonen Curry, valde att inte satsa på basket som karriär, är hon fortfarande ansluten till NBA genom sin man, Damion Lee.

Hennes förhållande till Steph säkerställer att hon förblir en framstående figur i allmänhetens ögon, eftersom fans konsekvent är intresserade av att lära sig om hennes liv och aktiviteter. 29-åringen uppdaterar rutinmässigt sina fans via sin YouTube-kanal, som har fått 100 000 prenumeranter. Sydel har dock de senaste veckorna minskat sin aktivitet på sociala medier. Detta har överraskat många fans. Men orsaken bakom hennes minskade aktivitet har nu avslöjats.

Nyligen publicerade den 29-åriga Youtubern en story på sitt Instagram-handtag, som visade att Sydel fick IV-behandling. Hon förklarade sin åkomma genom bildtexter, som läser: “Masbuk tog mig utttt idag! Tacksam till IV Leagues Pro för att du kom för att hjälpa mig få ihop.” Sydel beskrev vidare den påverkan som magen har haft på henne och hennes nyfödda barn. Hon skrev: “Det är så stressande att vara en ammande mamma med magen. Att inte kunna behålla något i mitt system oroar mig när det kommer till min försörjning, för om jag inte kan hålla mig näring och återfuktad är det svårare att göra för min bebis.”

Sydels växande familj med Suns stjärna Damion Lee

Sydel och Damion Lee är collegeälskare. Paret knöt knuten den 1 september 2018 i Charlotte. Stephs fru, Ayesha, var tärna under deras bröllop. Sydel och Lee välkomnade sitt första barn, en son som heter Daxon Wardell-Xavier Lee, den 21 november 2021. Sydel skrev ett hjärtligt meddelande på Instagram efter att ha välkomnat sitt första barn. Hon skrev: “Inga ord räcker till för att beskriva lyckan med att ha min söta son här. Vi är i nyfödd lycka och suger in oss i varje ögonblick.”

Läs mer: “Konstigt att sätta på sig en NBA-tröja utan dig”: Tyrese Haliburton skriver en känslomässig anteckning när Pacers tar farväl av 31-åriga stjärna på NBA Trade Deadline

Den 23 augusti 2023 välkomnade paret sitt andra barn tillsammans, en dotter som heter Daryn Alicia Lee. På en bild som Sydel-Lee lade upp på hennes Instagram-handtag, rubricerade hon bilden genom att skriva: “Baby girl du har helt smält våra hjärtan och vår värld.” Sydel dokumenterade också sin graviditetsresa på sitt YouTube-konto, som har fått cirka 100 000 prenumeranter.

Inlägget “Det är så stressigt”: Stephen Currys syster, infekterad av magbugg, uttrycker tacksamhet till medicinsk mästare i detaljerad Instagram-uppdatering, dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär