Friday, December 8, 2023
HemBoxing"Det är så roligt att se kampen": Claressa Shields gör sällskap av...

“Det är så roligt att se kampen”: Claressa Shields gör sällskap av fansen och hånar slugfesten mellan reality-tv-stjärnor

Ett slagutbyte mellan två dokusåpa stjärnor fångas Claressa skölds uppmärksamhet. Det väckte en omedelbar reaktion från världsmästaren. Hon bröt ut i ett hjärtligt skratt. Den fjärde säsongen av “Baddies” öppnade den 17 september. Omdöpt till “Baddies East” är den nu tillgänglig för tittare som bor i östra USA. Enligt uppgift har två av deltagarna, Etheria ‘Scarface’ Ruffin och Tamera ‘Tee’ Kissen, provat varandra.

Shields hade svarat på en av de första tweetarna från @BaddiesOnZeus. Som det såg ut gick Etheria ‘Scarface’ Ruffin, som är mer känd som ‘ET’, efter att den första högerhanden och följande hömakare från ‘Tee’ missade hennes ansikte, efter att ha lanserat några vad som såg ut som uppercuts. Hela tiden, i bakgrunden, kunde man höra någon ropa, “Oh sh*t, oh sh*t, oh sh*t…” Mot slutet av det tio sekunder långa klippet kunde säkerhetspersonal ses ingripa.

Claressa Shields vill inte missa en TV “Slug-Fest”

Av kommentarerna som kom var det lätt att utläsa att de flesta var inbitna fans av succéserien. De diskuterade orsakerna till att de två deltagarna hamnade i bråk. Men det var också några som förmodligen var ovana vid föreställningen. Deras kommentarer gjorde det uppenbart. Slutligen fanns det några “experter” också som inte kunde motstå lusten att dissekera kampen för allas bästa.

För följande användare är det roligt att se slagsmål utvecklas naturligt, utan snabba klipp och bakgrundsmusik.

Denna anhängare verkade faktiskt nyfiken på att veta vilken stridsstil de krigförande använde i sin kamp.

Men följande användare drog i bromsen och sa att ingen av dem har några stridsfärdigheter.

Kanske en bitter kritiker av Tamera ‘Tee’ Kissen, denna användare betonade att även om hennes första slag missade målet, var den andra mycket svag. Det var uppenbart att hon var helt pratsam och saknade kampförmåga.

Detta fan uppmanar alla att slappna av lite och tror att eftersom “Tee” höll huvudet högt, kunde någon av ‘ET:s slag eller uppercuts knappt ha någon koppling till henne.

Enligt expertutlåtandet från följande användare kunde “Tee” ha klarat sig bra om hon hade svängt lite snabbare.

Förmodligen skulle fans av showen leta efter mer om historien och dess senaste utveckling.

Shields, letar efter dubbel dominans

Tillbaka till lite äkta boxning. Claressa Shields kämpade emot Maricela Cornejos utmaning den 3 juni. Det var hennes första titelförsvar sedan hon blev en obestridd mästare i mellanvikt. Förra året besegrade hon ärkerivalen Savannah Marshall den 15 oktober för att för andra gången bli obestridd titelägare. Inom boxning söker hon enligt uppgift en revansch med Marshall. Men hon har också skrivit på ett flerårigt avtal med Professional Fighter League (PFL). Hon kan förväntas vara tillbaka i oktagonen under det kommande året. De flesta fans kanske kommer ihåg att hon för två år sedan debuterade i den blandade kampsportsvärlden och slogs två gånger. Hon vann den första matchen i juni. Hon led dock sitt första nederlag några månader senare, i oktober.

Vad tycker du om reaktionerna? Tror du att det offentliga käbblandet mellan kändisar är bra för de unga som tittar på deras program? Vänligen dela dina åsikter med oss ​​i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär