Saturday, December 2, 2023
HemNews"Det är legitimt ett jävla problem" - Kända streamers som HasanAbi, xQc...

“Det är legitimt ett jävla problem” – Kända streamers som HasanAbi, xQc och Ludwig delar sina tankar om Kanye Wests kontroversiella uttalande

Kanye West är en av de mest framgångsrika rapparna i världen och har vunnit 21 Grammy Awards. Han har släppt hitlåtar som ‘Flashing Lights’, ‘Praise God’, ‘Dark Fantasy’ och många fler. Han anses till och med vara en av de mest inflytelserika människorna i denna värld.

Men på senare tid har den här amerikanska rapstjärnan inte hamnat i rubrikerna på grund av sin musik, utan på grund av de kontroversiella uttalanden han har gjort på sistone. Hela världen har pratat om hans kommentarer, inklusive kända streamers. Nyligen delade några streamers sina reaktioner på detta ämne.

HasanAbi blir högljudd på uttalandena av Kanye West

Det är omöjligt för Hasan Piker, mer känd som HasanAbi, att inte reagera på Kanyes uttalande och dela hans åsikt. Hasan är en berömd politisk kommentator, som är känd för att prata om politiska ämnen eller senaste händelser i världen på sina Twitch-liveströmmar.

Hasan delade med sig av sina tankar om om han tycker att Wests uttalande är farligt, “Den mest populära artisten i vår generation är ute och pratar om hur mycket han älskar Hitler. Självklart gör jag det. Det är ett helt rätt jävla problem. Kommer det att ha en galvaniserande effekt på många nazister att komma ut ur de jävla skuggorna och öppet säga att de är nazister? Självklart gör jag det.”

Ludwig öppnar upp efter att ha sett över dramen en stund

YouTube-streamaren Ludwig Ahgren försökte ignorera Kanyes kontroversiella uttalanden. Men efter vad han sa nyligen kunde inte ens Ludwig hålla tyst om det. Han pratade om West i sin senaste Mogul Mail-kanal, där han hävdade att han inte stödde hans åsikt trots att han älskade hans musik.

27-åringen kastade ytterligare ljus över det faktum att amerikanen kandiderar till presidentposten 2024. Så, hans senaste kontroversiella uttalanden kan ha en negativ inverkan på ungdomar. Han hävdade så småningom om Kanye, “Det är galet för mig, och det orsakar verklig äkta skada.” Så YouTubern har liknande tankar som Hasans om Kanyes senaste uttalanden.

xQc sitter mållös och lyssnar på sångarens uttalanden

Felix “xQc” Lengyel är en av de mest framstående Twitch-streamarna. Han var den mest prenumererade streamern på den lila plattformen ett tag. Han är känd för att spela spel eller reagera på olika saker på internet. Så det var oundvikligt för honom att inte reagera på vad Kanye West hade sagt på sistone.

xQc har sett Wests kontroversiella uttalanden sedan oktober. När Lengyel reagerade på sina kontroversiella uttalanden i oktober 2022 sa han: “Vad händer med honom? Vad tittar jag ens på? Det här är en katastrof.” Men den här gången lyssnade han tyst på Kanye Wests uttalanden i Alex Jones show. Den kanadensiska streamern var helt mållös när han hörde vad rapparen sa.

Vad tycker du om Kanye Wests senaste uttalanden om Adolf Hitler och nazisterna? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär