Wednesday, February 28, 2024
HemNFL"Det är känslomässigt. It's Gut-Wrenching”: Mike McDaniel återbesöker ögonöppnande nederlag när...

“Det är känslomässigt. It’s Gut-Wrenching”: Mike McDaniel återbesöker ögonöppnande nederlag när Dolphins lämnar NFL-säsongen 2023 med besvikelse

Miami Dolphins Super Bowl-drömmar låg i ruiner. De gick in i Kansas City under nollan i hopp om att vinna. I hopp om att komma ett steg närmare deras första Super Bowl sedan 1972. Ödet hade dock andra planer för laget. I en blowout-förlust mot Chiefs lyckades de bara sätta upp 7 poäng. Uppenbarligen är det mycket sorg i deras läger. Men Mike McDaniel kom modigt ut för att möta media och svara på skrämmande frågor.

Spelade han förlusten på vädret? Eller på någon speciell spelare? Nej, han sa att Chiefs slog dem i alla aspekter. Och de var det bättre laget i slutspelet.

Mike McDaniel medger att de var utcoachade

Han gick upp på podiet och såg sur ut. Vem som helst skulle vara ute efter en sådan förlust. Han frågade monotont om det fanns några frågor till honom. När han frågade hur han skulle reagera på förlusten sa han att de inte uppfyllde sina förväntningar. “Vi kom hit för att vinna och det hände inte. Vi hade höga förväntningar på oss själva. Det är känslomässigt. Det är magslitande”, erkände han med en ihålig blick i ögonen.

Dessutom sa han att de var “utcoachade” och “utspelade” av Chiefs. Oavsett vad som hände i kväll kan de se tillbaka och känna sig stolta över sig själva. Dolphins hade gjort en stabil säsong med 11-6. Säsongen 2023 kommer att bli deras bästa säsong sedan 2008.

“Definitivt inte”: Nick Sirianni krossar åsikter om att bänka Jalen gör ont bland Eagles QB:s hälsorykten

Men vad gick fel i Chiefs-spelet? Och vad kan de lära sig av sin andra raka Wild Card-förlust?

Amerikas favoritvideo idag

Vad är lärdomarna för Miami efter dagens förlust?

Dolphins anfall hade varit det bästa med dem den här säsongen. Men när det gällde som mest lyckades de inte dyka upp. Deras offensiv utbröt redan från början av matchen och gav bara 7 poäng. Innan han gick in i Arrowhead ledde Tua Tagovailoa ligan i passningsyards. Hans snitt var 272, medan han i kvällens match spelade in bara 199 yards. En intressant statistik att notera är att det verkar som om han stänger av i kalla temperaturer. Han är 1-7 för närvarande i spel med temperaturer under 50 grader.

Men McDaniel lade förstås inte all skuld på sin QB. Dessutom beskrev han takeaways från matchen. Han sa att nu måste alla dra upp sina strumpor och bli bättre. “Vi måste lära oss och försöka ta ytterligare ett steg.” Senast Dolphins ens framgångsrikt gick bortom VM-omgången var 2000.

När laget nu går in i offseason har de tallrikarna fulla. De har frågor som behöver besvaras. De blir redan bättre för varje år. Men kan de lyfta Vince Lombardi Trophy för första gången på nästan ett halvt sekel?

RELATED ARTICLES

Mest populär