Thursday, November 30, 2023
HemBoxing"Det är inte idealiskt": Terence Crawford beklagar Jaron Ennis är cool med...

“Det är inte idealiskt”: Terence Crawford beklagar Jaron Ennis är cool med att vara en e-postmästare

Terence Crawford bröt till slut sin tystnad efter att IBF tagit bort honom från deras welterviktsbälte och gav detsamma till Jaron Ennis. Förutom att tillrättavisa IBF lätt, sörjde Crawford det faktum att Ennis blev IBF-mästare i weltervikt utan att behöva kämpa för det.

Terence Crawford tycker att Jaron Ennis borde ha vägrat IBF welterviktsbälte

“Jag vet att det inte är idealiskt. Han ville vinna den. Jag vet att han är besviken över att han inte kunde vinna den från en mästare. Det är en besvikelse för honom, säger Crawford.

“Om jag var han skulle jag bara säga till dem att jag vill kämpa för det. Som, jag skulle hellre slåss mot killen nummer tre om jag inte kunde få tag i den andra killen. “Skicka inte ett bälte till mig med posten.” Men det verkade bara som att alla (är) coola med att vara e-postmästare nu, tillade han.

Crawford förstår dock Ennis frustration

“Han fick tre bälten, han fick som två interimsbälten och nu ska de skicka ett nytt bälte till honom. Han kommer att ha tre av samma bälten”, påpekade ‘Bud’.

“Kom igen, du går runt med tre likadana bälten. jag vet inte. Han väntade länge. Jag kan inte slå honom eftersom jag var i den positionen en gång tidigare och väntade på att jag skulle försöka slåss mot Spence. Försöker få dessa stora möjligheter, få dessa killar i ringen med mig. Jag förstår hans frustration. Jag har varit på andra sidan pinnen förut. Jag vet att det är frustrerande att han inte kan få de slagsmålen men det är en del av spelet”, förklarade han.

RELATED ARTICLES

Mest populär