Saturday, January 28, 2023
HemF1"Det är ganska trevligt när...": Red Bull-stjärnan Max Verstappen blev en gång...

“Det är ganska trevligt när…”: Red Bull-stjärnan Max Verstappen blev en gång brutalt trollad av chefen Christian Horner för hans svära radioupptåg

Christian Horners historia i F1 har varit inget mindre än ett mirakel. Britten blev den yngsta teamchefen i Formel 1-historien att ta över jobbet. Säker att stanna, Horner har gjort ett fantastiskt jobb och förtjänat varje framgång som har kommit längs hans väg. Han hjälpte också Max Verstappen att vinna sitt första mästerskap och slå Lewis Hamilton i processen.

Fast besluten och inte villig att ta något nonsens från någon, är Horner en man med disciplin och auktoritet. Han skrattar sällan när han är på jobbet. Men i ett sådant fall fångades britten när han delade ett ljust leende med Max Verstappens teamingenjör, Gianpiero Lambiase. De två trollade också holländaren eftersom hans mikrofon på radion inte fungerade.

Horner såg möjligheten att trolla Max och skämtade, “Bra gjort kompis, det är ganska skönt när du inte kan höra radion! Mycket fredligt lopp.” Lambiase svarade, “Jag insåg faktiskt inte att radion var trasig förrän vid femtiden kvar.”

Händelsen ägde rum i den kanadensiska GP i år. Max vann till slut loppet efter en tät tävling med Ferrari-föraren Carlos Sainz. Lewis Hamilton slutade P3 i loppet.

Max Verstappen vann sin andra raka titel den här säsongen efter en dominerande prestation från honom och Red Bull. Milton-Keynes-teamet vann också Constructor’s championship.

Max Verstappen är redan en genom tiderna storhet, enligt Nico Rosberg

Efter att ha slagit rekordet för flest vinster under en enda säsong kommer Max Verstappen att se ut att vinna sitt tredje mästerskap nästa säsong. Endast 25, holländaren har potential att bli en av de bästa förarna i F1. Nico Rosberg tror dock att han redan är en genom tiderna storhet.

Rosberg sa, “Jag tror att det är lätt att redan nu säga att han kommer att bli en av de bästa genom tiderna, om du tittar på statistiken som han faktiskt är nu. Han är dubbel världsmästare med alla loppvinster han har, mer än (Fernando) Alonso.”

Tysken tillade vidare, “Han är redan en av de bästa genom tiderna och jag tror att han bara har börjat. Han kommer att bekräfta det under nästa decennium, definitivt. Hans nivå av körning är fenomenal, och det är fantastiskt att bevittna det.”

Även om det är svårt att förbättra en sådan säsong, hoppas Max och Red Bull att de har en lika stark säsong nästa år. Kan Verstappen avvärja utmaningen från Ferrari- och Mercedes-förarna nästa säsong eller kommer Red Bull att betala priset för att ha brutit mot reglerna för kostnadstak?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär