Monday, December 4, 2023
HemMMA"Det är bättre än att vara fet!" Joe Rogan reagerar på...

“Det är bättre än att vara fet!” Joe Rogan reagerar på en kedjerökande farfar som sprang ett maraton på 3,5 timmar

Joe Rogan är värd för en av de mest framgångsrika podcasterna, Joe Rogan Experience. Förutom att vara en jävligt utmärkt konversationsman är Rogan också en massiv fitnessentusiast. Ståuppkomikern framhåller regelbundet vikten av en hälsosam kost och träning. Men den här farfar kan vara en levande motsägelse till Rogans slogans.

En äldre man som sprang ett vansinnigt maraton medan han rökte cigaretter lämnade den berömda podcast-värden förvirrad. Men senare lärde Rogan sig något intressant om den här maratonlöparen och tvekade inte att respektera honom.

En kedjerökare imponerade nästan på Joe Rogan

Stephen Gilchrist Gloverpopulärt känd som Steve-O var gäst för avsnitt #1900 från JRE, på Spotify. Båda blev förbluffade efter att de upptäckt en kinesisk farfar, som sprang ett helt maraton medan han rökte.

Glover påpekade ett intressant faktum om att äldre människor är friska, trots sina laster. Han berättade att det var sällsynt att upptäcka äldre människor som är överviktiga. Värden höll med om detta och gav ett exempel.

Podcast-värden informerade honom om en gammal kedjerökare som nyligen gjorde nyheterna och sa: “Det är bättre än att vara fet!”

Veteran UFC-kommentatorn frågade: “Såg du den där killen…? Kinesisk kille, vem springer maraton?”

“Den där killen är jävla klöv när han är 50 år och han röker cigg hela vägen. Titta på honom! (skrattar)”

Jamie Vernon, hans assistent, lade upp ett nyhetsklipp relaterat till mannen och Rogan läste av det. “Farbror Chen. … Långväga kedjerökande farfar. Springer ett maraton i 3,5 timmar.”

Mannen som konkurrerade med yngre människor, medan han ständigt röker, förvånade komikerparet helt.

Poddvärden ändrade sig snabbt

Rogan ändrade sig dock. Han sa, “Så den här snubben kedjeröker för jävla medan han springer ett maraton… och han är en morfar!”

Tiden han tog för att täcka maraton imponerade på JRE-värden, “Men han springer som en riktigt bra tid, typ 3,5 timmar!”

Men han upptäckte plötsligt att den här “gamla killen” faktiskt var yngre än 55-åringen. Och Rogan kände att det inte var en stor prestation, eftersom han kunde göra det bättre.

“Okej, vänta lite. Backa upp.”

“Den killen är yngre än jag. Om fem år.”

“Så fan. Jag ändrade precis min låt.”

Men Joe Rogan berömde kedjerökaren och uppgav att han åstadkom mycket mer än en överviktig person.

Tycker du att det är bättre att vara kedjerökare än att vara fet?

RELATED ARTICLES

Mest populär