Sunday, February 25, 2024
HemSoccer"Det är all action här" - David Beckhams fru Victoria trollar son...

“Det är all action här” – David Beckhams fru Victoria trollar son som blev fjäderfä för att han inte lyckades lägga höns i säng på julen

Kommer du ihåg David Beckhams Netflix-dokumentär? Fotbollslegenden som blev entreprenör sågs bära en biodlarhatt. Det var Beckham som den klassiska Beckham – en man med många talanger. Nåväl, äpplet faller inte långt från trädet. Hans 18-årige son och berömda sångare, Cruz Beckham, har också flera talanger. Om Beckham behåller bikupan i sin egendom verkar fjäderfäfarmen vara under Cruz vårdnad. Det visar sig att hönsen på hans gård har gett Cruz en hektisk tid denna jul.

Amerikas favoritvideo idag

Även om Cruz Beckham blev fjäderfä i jul, verkar fjäderfäfarmen vara Victoria Beckhams idé. Hur som helst, ‘Posh Spice’ har skrattat gott när hon såg sin sons stunt med hönsen.

Victoria Beckham skrattar åt Cruzs kamp för att fånga hönsen

Föga överraskande har Beckham-hushållet firat jul för fullt. Intressant nog handlade julen inte bara om varmt inomhus och vin. Victoria Beckham fick hem en liten kycklingfarm. Medan David Beckham matade kycklingarna på julen var Cruz tvungen att lägga dem. Victoria Beckham tog till Instagram-berättelser för att visa upp Cruz ansträngningar. 18-åringen kunde ses springa bakom en höna, kämpande för att fånga och sätta tillbaka den i hönan. “Det är all action här… @cruzbeckham försöker fånga hönorna för att lägga dem i sängen”, skrev VB i sin berättelse.

Stunts på fjäderfäfarmen åsido, Cruz Beckham har haft en varm jul i Beckhams mysiga bo. Per Victoria Beckhams inlägg på Instagram firade hennes familj först jul tidigt i Miami. Senare verkade makarna Beckham ha tagit sig till sitt hem i London och gjort plats för Cruz att göra ett jippo på fjäderfäfarmen. Hur som helst, det är inte första gången föräldrar delar Cruz roliga ögonblick. David Beckham hade en gång delat med sig av den 18-åriga semesterupptågen och lämnade den senare i misstro.

David Beckhams gipp på Cruz semester gag

Tidigare i augusti gav David Beckham sina följare en glimt av familjens livliga semester. Beckham och hans söner njöt då av en äventyrsvattensporttur i en sjö. Cruz tur kom, och han höll sig till vattenglidbanan med starka armar. Men vid ett tillfälle tvingade vattnets kraft Cruz att ge upp och sjönk så småningom ner i sjön. DB fångade hela det roliga avsnittet och placerade dess rulle på hans handtag.

Cruz verkade skämmas lite över avsnittet. Han skrev “kan inte fatta att du postade det här” på sin berättelse. Månader senare, under en festlig säsong, har ynglingen återigen dragit på sig ytterligare ett roligt upptåg. Den här gången har hans mamma fått ett tårdragande skratt. Vad tycker du om det här roliga avsnittet från Beckhams hushåll? Berätta för oss i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär