Wednesday, December 6, 2023
HemNFLDeshaun Watson och hans Youtuberflickväns kärlekshistoria började med en bisarr "mormor"-berättelse två...

Deshaun Watson och hans Youtuberflickväns kärlekshistoria började med en bisarr “mormor”-berättelse två år innan kontroversen slog de bruna QB hårt

Deshaun Watsons exil från NFL är över. Quarterbacken kommer att ta fältet för Cleveland Browns mot sitt gamla lag, Houston Texans. Och det var en infödd Houston som hans kärlekshistoria började, två år innan han drunknade i kontroverser.

Watson började dejta YouTubern Jilly Anais långt innan kontroversen omgav honom. Och kärlekshistorien började med en bisarr mormorshistoria.

Vad är Deshaun Watsons ovanliga kärlekshistoria?

Deshaun Watson gick med i Texans 2017. Medan han var där skapade han sig ett namn på fotbollsplanen innan han sprängde allt i luften. Han lämnade sedan Houston 2022 efter ett år utanför NFL på grund av kontroverserna kring honom. Men en person stannade med honom genom allt. Hans flickvän Jilly Anais.

Under karantänen 2020 visade Anais, som är YouTuber till yrket, Watson i en av sina videor för att svara på frågor om deras förhållande. I videon, med titeln “How I Met My Boyfriend”, öppnade Watson och Anais upp om många aspekter av deras förhållande.

DYK DYPARE

Watson träffade Anais under en resa till Los Angeles. Några dagar efter deras första kontakt, sms:ade den dåvarande texanerna QB Anais på Instagram med ett foto av YouTubern och hennes mormor på vingården Malibu. Och de pratade om energin som Anais mormor visade. Och det var början på deras förhållande, som har stått emot många stormar det senaste och ett halvt året.

Efter deras samtal via sms träffades duon för en träningsdejt. De gick sedan ut och åt middag, varefter de visste att det var officiellt.

När Watson drabbades av anklagelser om sexuellt ofredande 2021, stod Anais bredvid honom och såg igenom stormen. Och nu var NFL redo för hans comeback, Anais skulle säkert finnas där för honom under det jublande ögonblicket.

Kontroversens moln

Deshaun Watsons värld vände upp och ner när ett antal kvinnor 2021 kom fram för att påstå sexuella övergrepp. Han stod inför totalt 24 civilrättsliga stämningar vid ett tillfälle. Tillsammans med det stod han också inför en utredning av ärendet av Houston Police och NFL. På grund av anklagelserna mot honom har Watson inte varit med för Texas under hela den här säsongen.

En jury i Texas frikände Watson från brottsanklagelserna och han avgjorde de flesta civilrättsliga processer. Men skadan var redan skedd. I augusti 2022 fann en disciplinär utsedd av NFL Watson skyldig till att ha brutit mot ligans personliga uppföranderegler och stängde av honom i sex ligamatcher. Vid den tiden hade texanerna redan bytt ut honom till Browns. Straffet uppgraderades senare i augusti till en avstängning på 11 spel och böter på 5 miljoner dollar.

Deshaun Watson-eran börjar officiellt idag.#Bruna pic.twitter.com/qKZzak40Ks

— Gettin’ Down With The Browns Podcast (@DWTB_) 28 november 2022

Watson kommer att leta efter förlossning när han tar fältet för de kämpande Broncos i vecka 13. Hur långt kan han ta dem den här säsongen?

RELATED ARTICLES

Mest populär