Saturday, January 28, 2023
HemBaseballDerek Jeters ex-flickvän hyllade en gång en före detta olympier för att...

Derek Jeters ex-flickvän hyllade en gång en före detta olympier för att ha fått Alex Rodriguez tillbaka i form efter en mörk period

Ända sedan sina speldagar har Alex ‘A-Rod’ Rodriguez förblivit en av de starkaste och smidigaste atleterna. Hans två Gold Glove-priser talar ut som ett definitivt konstaterande av faktum. Lyckligtvis för honom tränade han också med några av de bästa fitnessinstruktörerna som finns. En av dessa fitnessexperter var en före detta olympier som också har tränat Derek Jeters ex-flickvän en gång.

Mot slutet av sin MLB-karriär tränade Rodriguez med den pensionerade sprintern Malachi Davis. Davis, född i USA, representerade Storbritannien i de olympiska spelen 2004 och slutade på femte plats. Davis deltog också i VM för stafettlagen 2005.

Dessutom förblev Davis också en långvarig fitnessinstruktör för Jeters ex-flickvän och världsberömda supermodell Vida Guerra.

När Alex Rodriguez och Vida Guerra hade samma fitnesstränare:

När Alex Rodriguez började träna med Malachi Davis var en åldrande Rodriguez nära att gå i pension. Ändå gjorde träning med den tidigare sprintern underverk för MLB-megastjärnan. Noterbart behöll A-Rod sitt knivskarpa försvar även under sina senare år. Inte att förglömma att den före detta Yankee precis kom ur en svår period vid den tiden, efter att ha återvänt till MLB efter en lång avstängning på grund av en steroidskandal.

Tillbaka den 20 januari 2015 delade supermodellen Vida Guerra ett collage av två bilder på Instagram. Den första bilden visade Rodriguez med Davis, medan den andra bilden visade Davis med Guerra. Davis hade tränat Guerra i åtta år vid den tiden.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av VIDAGUERRA💋🇨🇺 (@vidaguerra)

Guerra lade upp inlägget och citerade: “Ett stort grattis till min gode vän och tränare på 8 år Malachi Davis. Formel guld. Jag är så stolt över dig. Du har och kommer att åstadkomma så mycket. Malachi Davis har tränat ARod inför den nya basebollsäsongen. Vi ses i Miami snart måste komma ut så här kallt. Följ honom, han är ny på IG.”

Intressant nog är Guerra en ex-flickvän till Rodriguezs Yankees-lagkamrat, Derek Jeter. Jeter dejtade Guerra 2005 under en kort period. Guerra, en kubansk modell, blev sedan bara framträdande efter sin fotografering med For Him Magazine 2002. Trots uppbrottet talade Guerra en gång om Jeter och sa: “Han är verkligen en fantastisk person, och jag önskar honom all lycka till .”

Vad tycker du om Jeters ex-flickvän som hjälper hans vän som blev fiende lagkamrat A-Rod under hans tuffa period? Lämna dina kommentarer nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär