Sunday, December 10, 2023
HemNBADeprimerad av abrupt NBA-utträde och tuff skilsmässa, ex-Warriors Star blottar sin själ...

Deprimerad av abrupt NBA-utträde och tuff skilsmässa, ex-Warriors Star blottar sin själ på decenniumgamla evenemanget

NBA-stjärnor tenderar att leva påkostade liv. Men det som verkar väldigt flashigt från utsidan kan faktiskt vara ihåligt och otillfredsställande, enligt flera idrottare. Med åren har idrottare blivit mer öppna när det gäller att prata om de mentala strider som de går igenom och växer igenom. Även om detta är ett stort steg mot acceptans, är några av deras berättelser helt enkelt hjärtskärande.

Nyligen berättade en NBA-veteran om sin kamp för att klara livet efter pensioneringen. Den här 48-åringen har varit i nyheterna mycket på sistone, mest av fel anledningar. Men under ett samtal nyligen gjorde han en djupdykning i sitt liv efter pensioneringen och de svårigheter han mötte.

NBA-veteranen beskriver livet efter NBA

Joe Smith är en pensionerad NBA-idrottare. Även om han inte kunde uppnå stora saker i sin karriär, hade han säkert en bra start på det. Smith var första omgångens första totalval i ligan. Han draftades av Golden State Warriors 1995 och spelade där till 1998. Efter det studsade Smith runt i ligan och representerade elva andra lag innan han så småningom tillkännagav pensionering 2011. Även om han avslutade sin karriär utan ringar eller All-Star-framträdanden, enligt rapporter tjänade han runt 65 miljoner dollar under sin karriär. Efter sin pensionering 2011 gick han igenom en hel del psykisk vånda, som han pratade om nyligen.

Smith var nyligen med i DJVlad-showen på YouTube. 48-åringen fick frågan om sitt liv efter pensioneringen från ligan och om han ställdes inför mentalt utmanande situationer. Smith sa att bördan av att hantera livet efter 2011 var väldigt tuff för honom. NBA-veteranen sa: “Jag fastnade där ett tag”. Enligt Smith arbetar han fortfarande med frågorna om ett vanligt liv. Under samtalet frågade värden honom om att vara skild vid samma tidpunkt tillför något till en redan frustrerande rutin. Han sa, “Det var ett pund på toppen av det också.”

Smith och hans första fru Yolanda Smith skilde sig 2011 efter att han påstås ha blivit otrogen. Från och med nu är han tillsammans med Kisha Chavis, som nyligen blev viral efter OnlyFans-kontroversen.

Läs mer: Att inte “tvinga fram” förändring för 16-åriga dotter, dubblar skyddsmannen Dwyane Wade när han lämnar Florida

Joe Smiths frus OnlyFans-drama

För ungefär tre veckor sedan var Smith och hans fru Chavis det hetaste samtalsämnet på internet. En video av paret blev viral, där de två sågs gräla med varandra. Paret var i ett hett samtal om att NBA-veteranen fick reda på Chavis OnlyFans-konto.

Medan Smith var nedslagen på grund av avslöjandet, var hans partner orubblig om hennes inställning till att ha ett OnlyFans-konto. Under de följande veckorna gav de två flera intervjuer och luftade ut sin smutstvätt.

Vad tycker du om Smiths senaste kamp? Låt oss veta nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär