Tuesday, February 27, 2024
HemBoxingDeontay Wilder ser förbi nästa motståndare och potentiella Anthony Joshua Bout; ...

Deontay Wilder ser förbi nästa motståndare och potentiella Anthony Joshua Bout; Ställer ögonen på Tyson Fury vs. Oleksandr Usyk Vinnare

I den obevekliga jakten på tungviktsherravälde, Deontay Wilder har djärvt siktet inställt på de eftertraktade obestridda världstitlarna, som för närvarande hålls högt av vinnaren av den förestående sammandrabbningen mellan Tyson Fury och Oleksandr Usyk.

Amerikas favoritvideo idag

Alabama-infödingen, känd för sin förödande knockoutkraft, nöjer sig inte med att bara vinna segern i sin nästa match; han tänker sig en framtid där han står som den obestridde mästaren i tungvikt. Med en orubblig beslutsamhet att lämna en outplånlig prägel på divisionen, uttalade Wilder otvetydigt sin avsikt i ett färskt avsnitt av Last Stand Podcast, och bekräftade: “Om du har alla bälten, måste du slåss mot mig … Det är fortfarande mitt mål – utplåna hela divisionen.”

Deontay Wilder gör vilda proklamationer

I väntan på sammandrabbningen i februari mellan Tyson Fury och Oleksandr Usyk om det obestridda tungviktsmästerskapet, utstrålade Deontay Wilder spänning under en intervju. När han tillfrågades om hans förutsägelse för kampen, behöll Wilder en diplomatisk hållning och uttryckte osäkerhet om den slutliga vinnaren. Enligt honom kunde vilken man som helst gå ut som segrare, och allt hängde på vem som skulle må bäst när det avgörande ögonblicket kom.

Wilder uttryckte sin tro och lyfte fram de utmaningar han ställdes inför tidigare, där mästare skulle undvika potentiella matchups med honom. Han berättade om fall där kämpar som Joseph Parker valde alternativa vägar och kringgick potentiella föreningsstrider med honom. “Vet du hur många mästare som sprang från mig? Joseph Parker var en av dem.” Wilder kommer nu att möta Parker i Riyadh den 23 december.

Wilder ser dock den enhetliga vägen som en spelväxlare, vilket eliminerar behovet av att jaga olika mästare för matcher. Han utvecklade konceptet att vara den obestridda tungviktsmästaren och uttryckte, ”Jag är bara exalterad över det (Fury vs. Usyk) eftersom jag äntligen får en punkt där bältena kommer att vara i en fighters händer och jag kommer att slåss. för det också. Jag kommer att kämpa för enande”

Brian Custer, programledaren, påminde med Wilder. “Deontay Wilder brukade säga till mig hela tiden att det måste finnas ett ansikte, ett namn när det kommer till att vara världens obestridda tungviktsmästare.” På frågan om det fortfarande är hans mål, bekräftade Wilder med eftertryck: “Det är fortfarande mitt mål, bror.”

Wilders planer för Joshua

Deontay Wilder planerar att möta Anthony Joshua om de båda vinner sina kommande matcher. Joshua är inställd på att slåss mot Otto Wallin samma dag. Wilder är självsäker och säger: “Det är planen.” Han är fokuserad på sin match mot Joseph Parker den 23 december, men betonade vikten av att båda vinner för en mer spännande uppgörelse.

Deontay Wilders kommentarer återspeglar en blandning av förväntan, lättnad och uppskattning för den strömlinjeformade vägen till enande som erbjuds av konsolideringen av bälten och Saudiarabiens organiserade ansträngningar för att visa upp det bästa inom boxning. Utsikten att möta den obestridda mästaren är en drivkraft för Wilder, och han ser för sig att ta tillfället i akt att själv bli en enad mästare.

Vad tror du? Kommer han att lyckas? Berätta för oss dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär