Tuesday, February 27, 2024
HemNASCARDenny Hamlin skjuter skott mot sitt eget elände när han ekar Brad...

Denny Hamlin skjuter skott mot sitt eget elände när han ekar Brad Keselowski och Ross Chastain

Det är svårt att föreställa sig racingvärlden utan Denny Hamlin om några säsonger, eller hur? Tja, Denny Hamlin själv verkar vara på samma sida. Behöver du bevis? Leta inte längre än en ny video där olika förare spekulerade om framtiden för racing 75 år framåt. I den här videon pekades Hamlin ut, men inte av de anledningar man kanske tror. Vi pratar inte om hans rubrikskapande kommentarer; snarare är det hans ökända vana att köra fort på pit road som fångade allas uppmärksamhet.

Amerikas favoritvideo idag

Bara i år har Denny Hamlin fått fyra fortkörningsstraff, där den senaste inträffade i Talladega. Incidenten följde på en annan under eftersäsongen, där han stod inför samma anklagelse på Bristol Motor Speedway under det sista loppet i första omgången. Men trogen sin karaktär, istället för att försvara sina handlingar, erkände Denny Hamlin snett att han verkligen kan leda flocken i denna tvivelaktiga kategori.

NASCAR-förare väger in i sportens framtid om 75 år

Samtalet tog en nyckfull vändning när förarna ombads förutsäga hur NASCAR kan se ut om 75 år. Denny Hamlin satte igång saker och ting genom att fundera på möjligheten att flyga bilar och lekfullt placera en tagg på sina badkar nere på brädan. Ross Chastain var nästa gång, och när han frågade om Denny Hamlin fortfarande skulle ta på sig hastighetsstraff om 75 år, var hans svar ett tyst leende men en tummen upp. Brad Keselowski skrattade inledningsvis åt frågan och frågade: “Vem satte dig upp till den här?” Men han anslöt sig snart till det roliga och bekräftade med tummen upp och ett fräckt: ”Om han gör det rätt, ja. Förlåt, Danny.”

Det var inte bara Brad Keselowski och Ross Chastain som hörde av sig. Corey LaJoie vägde också in, vilket tydde på att ett NASCAR-lopp utan en hastighetsstraff från Denny Hamlin inte skulle kännas helt rätt: “Det är bara inte en NASCAR där Danny inte får ett hastighetsstraff.” Till och med Denny Hamlin själv kunde inte motstå att hänga med. När hans tur kom hade han redan tummen upp taggen på plats, och med en antydan av sarkasm utbrast han: “Jag karakteriseras orättvist som det här”, trots att han placerat tagga sig själv.

Men skämten handlade dock inte bara om fortkörningsstraff. Både Denny Hamlin och Ross Chastain delade en annan gemensam förutsägelse om NASCARs framtid: introduktionen av lopp på olika ytbanor, vilket lägger till ytterligare en intrig till deras lekfulla prognoser.

Ross Chastain och Denny Hamlin konvergerar på idén om olika racingytor

Ämnet racing på olika ytor utlöste en delad vision mellan Ross Chastain och Denny Hamlin. Även om den specifika frågan om alternativa spårytor lämnades åt fantasin sågs Hamlin entusiastiskt stödja idén. Han satte en etikett på sin tumme upp-tavla och förklarade: ”Vi går tillbaka till sanden; tillbaka till stranden, älskling.” Ross Chastain, som till en början svängde i en annan riktning, befann sig till slut på samma våglängd som Denny Hamlin.

Chastain funderade, “Allt är ett kretslopp; gå förmodligen tillbaka till träspåret. Vad händer om vi går tillbaka till stranden? åh! Varför har jag inte tänkt på det?” Denna inblick i framtiden målar upp en bild av en sport som ständigt utvecklas – nya bilar, innovativa banor och kanske till och med en linje av förare som härstammar från dagens mästare.

“Spotta mer fakta än Steve Phelps” – ChatGPT får racingfans att sjunka när det backar Dale Jr och Denny Hamlins hästkraftsdebatt

Att föreställa sig NASCAR 75 år på vägen känns nästan som att dyka in i en sci-fi-film. Hur ser du på framtiden för denna adrenalinpumpande sport? Kommer vi att få se dessa djärva förutsägelser komma till liv? Dela dina tankar och gå med i konversationen i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär