Tuesday, February 27, 2024
HemBuffalo BillsDenny Hamlin använder "NASCAR: Full Speed" för att göra kul på Taylor...

Denny Hamlin använder “NASCAR: Full Speed” för att göra kul på Taylor Swift och Travis Kelce

NASCAR: Full Speed ​​har levt upp till sin hype. Netflix-samarbetet hade fått strålande recensioner innan det släpptes och fortsätter att göra det, tack vare dess otroliga produktion. Bland de nio slutspelsförarna i dokumentärens skådespelare, Joe Gibbs Racing Föraren Denny Hamlin har förmodligen den längsta skärmtiden. Medan han avslöjade den obegränsade tillgången till kamerorna som orsaken bakom det, har 43-åringen passat på att ta en grävning hos megastjärnan Taylor Swift.

Taylor Swift fick kritik efter förra veckans NFC-mästerskapsmatch mellan Buffalo Bills och Kansas City Chiefs. Efter hennes upprepade framträdanden i TV-sändningen uttryckte fansen missnöje med kamerorna som fokuserade på sångaren mer än själva spelet. Med hänvisning till hennes ihållande närvaro på skärmen, kände Denny Hamlin att hans skärmtid i NASCAR: Full Speed ​​var jämförbar och gjorde ett skämt om detsamma i en Instagram-berättelse.

Denny Hamlin har utskärningar i naturlig storlek av NFL:s power couple i sitt hus

Taylor Swift och Travis Kelces förhållande har varit samtalsämnet ett tag nu. På grund av deras dynamik har Swift också visat intresse för NFL och har deltagit i många Chiefs-matcher sedan förra året. Förra veckan var ytterligare ett exempel av Swift som hejade på Kelce från läktaren när tight end tog in på planen på Highmark Stadium.

I Denny Hamlins senaste Instagram-berättelse, han ses titta på ett av avsnitten av NASCAR: Full Speed. Hamlin fångade ett av sina ögonblick i dokuserien, och skrev, “Jag önskar att de slutade visa Denny Hamlin – @killatrav och @taylorswift förmodligen.”

Ännu mer överraskande hade Joe Gibbs Racing-föraren en till synes verklig figur av Taylor Swift och Travis Kelce framför sig. Denny Hamlin kan vara ett fan av Swifts musik, eller så är fallet bara ett annat fall där Denny är Denny. Hamlin avslöjade orsakerna bakom att han lyfts fram i serien i det senaste avsnittet av Actions Detrimental.

Läs mer: NASCAR Driver’s 2024 Season Opener Sammanfattning: Från högst betald till vinnande

Denny Hamlin är en av många NASCAR-personligheter som uttrycker sin åsikt om Taylor Swifts framträdanden i sändningen. Den tidigare NASCAR-föraren Kenny Wallace hade också talat om den obefogade motreaktionen mot Swift och förklarat dess resonemang. Wallace tog också chansen att tillkännage sin kärlek till Taylor Swift mitt i kritiken.

Kenny Wallaces försvar av Taylor Swift

Kenny Wallace är inte en som drar sig för att uttrycka sina åsikter högt. När han såg Bills vs Chiefs-matchen live på TV, hade han också märkt kamerans kontinuerliga uppmärksamhet på Swifts handlingar. När han pratade om samma sak på Twitter, hävdade Wallace att han efter år av arbete med TV-sändningar har förstått att kända personligheter ofta är i rampljuset, vilket är ett direktiv från produktionsteamet.

“När du gör TV har de ett produktionsteam. Det finns en kille som heter regissören, säger Kenny Wallace. “Regissören leder sitt folk. De kommer att säga kamera tre, visa Taylor Swift och kamera tre går till henne.”

“Du måste gå till regissören och säga, varför visade du Taylor Swift? Troligtvis kommer regissören att säga: “Det finns åtta personer som gillar Taylor Swift, och det finns bara två som inte gillar henne.” Så människorna som tjatar är en mycket liten majoritet men de är väldigt högljudda.”

Jag berättar VARFÖR TV-program @taylorswift13 pic.twitter.com/LUUTRONc8N

— Kenny Wallace (@Kenny_Wallace) 22 januari 2024

Om man tittar på Kennys förklaring kan man undra om NASCAR: Full Speed-regissörer ville ha rampljuset på Denny Hamlin oftare. Det kan ha varit fallet, med tanke på hans starka löpning i de inledande slutspelsloppen. Men som en smärtsam eliminering följde, reviderade Netflix bra för att skildra hans nedstämdhet.

Inlägget Denny Hamlin använder ‘NASCAR: Full Speed’ för att göra kul på Taylor Swift & Travis Kelce dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär