Wednesday, December 6, 2023
HemNBADennis Rodmans udda jobb hade en legendarisk NBA-tränare som ifrågasatte föräldrakompetens

Dennis Rodmans udda jobb hade en legendarisk NBA-tränare som ifrågasatte föräldrakompetens

NBA-världen kan aldrig få nog av Dennis Rodman och hans upptåg. Precis när du tror att han har nått sin gräns kommer legenden att överraska dig med ännu en humoristisk historia. Han var onekligen majestätisk med sina rebounding färdigheter. Men är han lämplig för ett barnvaktsjobb? En rutinerad tränare och analytiker har ett ord att dela med sig av i det ämnet.

Redan 1994-95, när både Worm och Doc Rivers spelade med San Antonio Spurs, hade Rivers den galna idén att låta Detroit Pistons-legenden vara barnvakt för sin son.

Att anställa Dennis Rodman som barnvakt kanske inte är ett klokt beslut

Under matchen mellan Los Angeles Lakers mot Sacramento Kings delade Doc Rivers den gamla historien. Han avslöjade att när han en gång fick Rebounding King barnvakt för sin son, Austin Rivers. Även om Dennis Rodman villigt tog på sig ansvaret, ångrade tränaren senare sitt beslut.

På tal om masken sa han: “Det var en engångsgrej, men när jag var i San Antonio ville jag gå ut och vi använde Dennis Rodman för en natt som barnvakt för Austin och några av våra barn.” Rivers tillade, “Jag vet inte om jag är årets förälder eller den sämsta föräldern.”

Som tränaren som blev analytiker kom ihåg, var huset i fullständig oordning när de återvände. Det verkar som att anledningen till att Rodman var entusiastisk över att ta jobbet var för att han trodde att det bara innebar att leka med barnen. “Huset var en enda röra”, mindes 62-åringen.

En av nätanvändarna tillade till och med lustigt att de inte ens skulle låta 2x DPOY vara barnvakt på deras husdjur. Även om det verkligen fick Rivers att ifrågasätta hans föräldraförmåga, hade kollegan tillkännare Dave Pasch ett annat råd.

Dave Paschs reaktion på Dennis Rodmans udda jobb

Precis som resten av lyssnarna blev Pasch också förvånad över Rivers udda beslut. Den ESPN-anställde har dock ett annat och positivt perspektiv på situationen.

Han tillade, “Du har förmodligen turen att det bara var huset som var röran och barnen var okej.”

Jo, Rivers son Austin blev lika bra som Rodmans dotter Trinity. Medan den unga Rivers spelar för Minnesota Timberwolves gör Trinity underverk i fotbollsvärlden.

“Michael Jordan var en stjärna och ingen visste det”: Dennis Rodman och ‘Bad Boy’ Pistons sköt Bulls Legend till “Nästa nivå”

Vad är dina tankar om detta? Skulle du låta legenden passa dina barn? Berätta för oss i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär