Friday, February 3, 2023
HemBasketballDennis Rodman, som beställde drinkar för en hel bar hela natten, gjorde...

Dennis Rodman, som beställde drinkar för en hel bar hela natten, gjorde ett Bulls Legend-löfte att aldrig festa med honom: “Behöver en 7–10 dagars återhämtningstid…”

Efter att ha dominerat NBA i över 14 år behöver Dennis Rodman ingen presentation. Bortsett från att vara en exceptionell basketspelare var Rodman ganska känd för sina aktiviteter utanför banan, vilket gav en annan färg till hans personlighet. Och bland alla hans aktiviteter genom åren var hans kärlek till festandet ojämförlig.

Men hans sätt att festa gjorde att några av de kända NBA-spelarna lovade att inte festa igen med honom. Bland dem kommer namnet på hans tidigare lagkamrat i Chicago Bulls, Toni Kukoc. För några år sedan avslöjade Kukoc hur han lovade att aldrig mer festa med Rodman i framtiden.

När vi pratar om Kukoc var den före detta NBA-stjärnan en av de bästa spelarna från den europeiska subkontinenten som debuterade för Bulls 1993. Han spelade där i sju år och vann tre mästerskap med dem.

Under de sju åren i Bulls fick han en hel del vänner, inklusive Dennis Rodman. Tack vare sin vänskap med Rodman fortsatte Kukoc att festa med Rodman, vilket slutade på ett annat sätt.

Toni Kukoc om varför han lovade att aldrig mer festa med Dennis Rodman:

För några år sedan öppnade Toni Kukoc upp i en intervju om en oförglömlig kväll med Dennis Rodman. Kukoc började med att säga att det var en annorlunda upplevelse på festen. Med sina egna ord kunde Kukoc inte hålla jämna steg med masken. Angav sedan anledningen bakom hans löfte att inte festa med honom igen. Kukoc sa: “Jag festade bara en gång med honom eftersom du efter det behöver en återhämtningsperiod på sju till tio dagar efteråt.”

Därefter tillade även Bulls-legenden under den festen, de var en grupp på fyra personer. Han blev dock lite förvånad efter att Rodman beställde 10 öl och 40 shots vodka till alla. Naturligtvis fick det honom att fråga Rodman om fler människor skulle komma för att ansluta sig till dem.

Men som svar sa masken bara: “Det är viktigt att hålla baren öppen.” Oavsett Rodmans agerande avslutade Kukoc med att säga att Rodman också gav gratis mat och dryck till alla närvarande i baren den kvällen.

Därför var Kukocs uttalanden ganska självförklarande och förklarade varför han aldrig ville festa med honom igen. Men å andra sidan avslöjade Rodmans agerande tydligt hans sätt att festa på den tiden.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär