Saturday, December 9, 2023
HemeSportsDenna PlayStation-videospelsfilmanpassning med Hollywoodstjärnan Tom Holland kommer snart att åka på en...

Denna PlayStation-videospelsfilmanpassning med Hollywoodstjärnan Tom Holland kommer snart att åka på en spansk nöjespark

Uncharted-serien måste vara en av de mest framgångsrika videospelsserierna på PlayStation. Dess popularitet ledde till och med till filmatiseringen. Nu leder populariteten till en fantastisk anpassning för fansen att njuta av i en spansk nöjespark.

Uncharted är en action-äventyrsspelserie skapad av de amerikanska spelutvecklarna Naughty Dog för Sonys PlayStation-konsoler. Det första spelet i serien kom ut 2007 för PlayStation 3. Det senaste tillskottet i serien är 2017 års tillägg, Uncharted: The Lost Legacy.

Uncharted-titlarna har alltid varit en favorit bland fans på grund av den utmärkta spelupplevelsen de erbjuder. Men förutom spelet presenterar den också fantastiska karaktärer och en välskriven story för att binda ihop det hela. Körsbäret på toppen för Uncharted har alltid varit den imponerande grafiken.

Fans skulle snart få njuta av en resa med Uncharted-tema

PortAventura World är en nöjespark i Tarragona, Spanien. Nyligen delade de en video på sin officiella YouTube-kanal. I videon visade de upp trailern till actionäventyrsfilmen Uncharted från 2022. Efter trailern avslöjades det att en ny åktur snart skulle öppna 2023.

Men det spännande är att den nya resan kommer att baseras på Uncharted. Nu kanske fans undrar vad denna resa med Uncharted-tema kan vara. Så tipset om resan fanns i trailerns titel. Den visade en kompass och berg-och-dalbana-emoji, vilket indikerar en berg-och-dalbana med Uncharted-tema.

🚧 Dagens bilder på verken av den nya berg-och dalbanan av #Portaventura.

Piggen är här, människans bästa vän 🐶 och jag fick en déjà vu när de började sätta upp fladdermushattstöden. pic.twitter.com/8iE4h5VgWO

— Freak Planet (@FreakPlanetBlog) 27 november 2022

Ett Twitter-konto, Freak Planet, ger uppdateringar relaterade till nöjesparker. De twittrade några bilder som visar att en berg-och-dalbana är under utveckling i den spanska nöjesparken. Efter den nya PortAventura World-trailern kan berg-och-dalbanan under utveckling bli en resa med PlayStation-speltema.

Den Tom Holland-ledda filmatiseringen ledde till denna nöjesparktur

Det finns ingen diskussion om att Uncharted har varit en fan-favorit bland videospelälskare. Men det som gjorde franchisen mer populär var filmatiseringen från 2022. Den här filmen innehöll skådespelare som Tom Holland och Mark Wahlberg som spelade fanfavoritkaraktärer som Nathan Drake och Victor Sullivan.

Filmen kretsade kring unge Nathan Drake och hur han träffade Victor Sullivan och blev en skattjägare. Filmen samlade in över 401,7 miljoner dollar globalt, vilket gör den till den femte mest inkomstbringande filmen baserad på ett berömt videospel. Denna enorma bedrift hjälpte denna berömda PlayStation IP att få en åktur i nöjesparken.

Skulle du älska att åka på berg-och-dalbanan med Uncharted-tema på PortAventura World? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär