Saturday, December 9, 2023
HemeSportsDen verkliga anledningen till att Spiderman 2 knappt missade möjligheten att bli...

Den verkliga anledningen till att Spiderman 2 knappt missade möjligheten att bli årets PS5-spel

Marvels Spider-Man 2 får strålande recensioner från både spelare och kritiker. Insomniac Games-titeln var mycket efterlängtad och hyllas för sina funktioner. För många är spelet en Game of The Year-utmanare, och det av goda skäl. PlayStation har dock precis meddelat sin egen GOTY och fansen är besvikna över att se att den exklusiva PS5 inte har belönats med titeln. Men vad var anledningen till det?

Anledningen till att Marvel’s Spider-Man 2 missade den eftertraktade titeln är inte på grund av spelets påstådda dåliga design. Istället har det något att göra med bryttiden för ett spel att komma i fråga för PlayStation GOTY-priset.

Anledningen till att Marvels Spider-Man 2 inte klarade av

Priset PlayStation Game of the Year har tilldelats Resident Evil 4 Remake. Remake släpptes tidigare i år och har applåderats av fans överallt. Tillsammans med modern teknik hjälpte nostalgin efter det ursprungliga Resident Evil 4 från 2004 spelet att se en lång rad spelare spendera timmar i det klassiska överlevnadsskräckspelet. I september tillkännagav utvecklarna Capcom ett gäng DLC:er för spelet och detta säkerställde att spelarbasen inte minskade någon gång snart.

Men medan Resident Evil 4 Remake solar sig i sin senaste prestation, är vissa fans inte glada över att Marvels Spider-Man 2 inte fick koras till årets vinnare av PS. Marvel’s Spider-Man 2 släpptes i oktober. Slutdatumet för ett spel som ska komma i fråga för GOTY-utmärkelsen slutar i september. Uppenbarligen har Insomniacs senaste missat möjligheten att släppas sent snarare än att ha något att göra med hur det tas emot av fansen.

För de som inte kan föreställa sig hur Marvels Spider-Man 2 förlorade mot Resident Evil 4 Remake, de kan hoppas att titeln kommer att vara en av utmanarna till nästa års PlayStation GOTY-pris. Medan vi väntar på att se hur saker utvecklas under 2024, hoppas vi högtidligt att Spider-Man 2 får det erkännande det förtjänar.

Insomniac Games senaste skapande världar möts

Insomniac Games tjänstemän har antytt att studion har stora saker planerade för Spider-Man-universumet under de kommande dagarna. Det avslöjades att Logan, alias Wolverine, kan komma till franchisen eftersom båda mutanterna tillhör Earth 1048. Logans kultegenskaper gör honom till ett idealiskt tillskott till Spider-Man-universumet och fansen kan inte vänta på att se hur historien ser ut. framskrider i framtiden.

Tillsammans med det antyder Marvels Spider-Man 2 också att Spider-versen blir en avgörande aspekt av franchisen. Med en lång lista av Marvel-superhjältar som väntar på att se sin debut i serien, tror fansen att Spider-Man kommer att få sin beskärda del av erkännande från samhället.

Vilket spel skulle bli din GOTY-nominerade? Berätta för oss i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär