Wednesday, December 6, 2023
HemNFLDen utarmade Aaron Rodgers beger sig tillbaka till förtvivlade Packers omklädningsrum efter...

Den utarmade Aaron Rodgers beger sig tillbaka till förtvivlade Packers omklädningsrum efter ytterligare ett skadeslag mot Eagles – Sportprat

Att spela genom smärta är en del av varje fotbollsspelares liv. Och Aaron Rodgers är inte annorlunda. Han kom till matchen mot Philadelphia Eagles med en tumskada. Och hans match slutade tidigt efter ytterligare en skadesmäll i matchen.

En utarmad Rodgers gick tillbaka till omklädningsrummet efter att ha ersatts av backupen QB Jordan Love under resten av matchen. Säsongen håller på att förvandlas till en mardröm för Super Bowl-mästaren.

Aaron Rodgers skadeslag

Aaron Rodgers startade Eagles-matchen redan med mycket smärta på grund av tumskadan. Hans match slutade i tredje kvartalet när han sprang tillbaka till omklädningsrummet efter en smärtsam körning på grund av en uppenbar revbensskada.

#Packare QB Aaron Rodgers går till omklädningsrummet. Han har haft ont under den senaste körningen med en uppenbar revbensskada.

— Ari Meirov (@MySportsUpdate) 28 november 2022

Packers gjorde ett field goal när Rodgers lämnade planen. Backup QB Jordan Love kom ut för nästa Packers drive men kunde inte vända 23-34 underläget han ärvde trots ett sent rally. Packers dukade under för sin åttonde förlust för säsongen, vilket nästan gjorde slut på alla förhoppningar om en plats i slutspelet.

Rodgers har redan att göra med en avulsionsfraktur i höger tumme. En annan skada kan nu innebära att han kanske missar matchen vecka 13 mot Chicago Bears. Inga goda nyheter alls för laget som redan är nere och nästan ute.

Packers packade ihop igen

När Packers vann matchen vecka 10 mot Dallas Cowboys, hoppades fansen att det skulle signalera ett återupplivande av deras säsong. Men två raka förluster efter den matchen betyder att deras säsong kan sluta utan en plats i eftersäsongen. Laget har bara vunnit fyra matcher hittills och det är inte ett bra ställe att vara på, särskilt eftersom Minnesota Vikings dominerar med ett totalt rekord på 9-2.

DYK DYPARE

Det fanns många spekulationer om huruvida Aaron Rodgers skulle spela för Packers eller inte efter att nyheten om hans tumskada kom ut. Men MVP QB tog fältet i hopp om att hålla säsongen vid liv. Packers började bra och avslutade den första kvarten med en poängs ledning. Men allt gick utför från den tidpunkten. Rodgers kastade 11 avslutningar på 140 yards i matchen tills han tvingades ut ur matchen efter en field goal-drivning sent under tredje kvartalet. Han kastade två touchdown-passningar, men Eagles försvar stoppade två av hans 16 passningsförsök. Eagles vann med 40-33.

Packers är trea i NFC North-tabellen med ett rekord på 4-8. Kan de på något sätt rädda säsongen lite?

RELATED ARTICLES

Mest populär