Monday, February 26, 2024
HemUfcDen ursprungliga "Road House"-stjärnan klagar över Conor McGregor och Jake Gyllenhaal Starrer...

Den ursprungliga “Road House”-stjärnan klagar över Conor McGregor och Jake Gyllenhaal Starrer Remakes speciella sekvens – “Little Off to Me”

Alla tecken pekar på Conor McGregor vara på baksidan av sin MMA-karriär. Den 35-årige irländaren, som bara har kämpat fyra gånger under de senaste sex åren och förlorat alla utom en av dessa, har varit utanför Octagon de senaste tre åren.

Och med klockan som verkar ticka ner på hans MMA-karriär, verkar han utforska alternativa karriärvägar. Irländaren delade trailern för sitt första Hollywood-projekt, en nyinspelning av actionklassikern “Road House” från 1989 med huvudrollen Patrick Swayze och Marshall Teague. Den sistnämnde har faktiskt gett en intervju där han pratade om det enda som var störande för honom med nyinspelningen.

Teague är inte ett fan av slagsmålsscener mellan Conor McGregor och Gyllenhaal

Conor McGregor spelar karaktären Knox, kanske den främsta antagonisten till Jake Gyllenhaals Dalton i filmen som är planerad att släppas i slutet av mars. Filmen kommer dock inte att släppas på bio och kommer att finnas tillgänglig för streaming på Amazon Prime Video.

Marshall Teague, som spelade chefsskurken Jimmy Reno i originalet från 1989, gick med i TMZ Sports för en intervju där han gav sina tankar om trailern för nyinspelningen av Road House. Han berömde Gyllenhaals skådespelarförmågor och McGregors stridsförmåga och reserverade sig för att döma den senares skådespelarkotletter tills filmen var ute.

“Jake Gyllenhaal är en fantastisk skådespelare och Conor McGregor är en otrolig fighter. Jag menar hans skådespelarkarriär som jag inte vet så mycket om, men när det gäller hans kamp så är han överst på listan, sa han.

Det enda som stack ut för skådespelaren var ljudeffekterna filmen hade i sina kampscener, vilket framgår av filmens trailer. Han kände dock att McGregor, som har spelat en utmärkt klack under hela sin UFC-karriär, kommer att göra rättvisa åt att spela skurken i den Doug Liman-regisserade filmen.

“Jag måste berätta att jag såg det i fighten och det enda jag tyckte var humoristiskt var ljudet av hits i fighten, du vet att de bara är, jag vet inte, de är lite för mig. Men det är okej, tycker jag. När det gäller hans förmåga att spela karaktären som den främsta skurken tror jag att han kommer att klara sig bra med det. Han har gjort det hela sin karriär så jag tror att han har en ledning på det, tillade han. Och McGregor har redan slagit ett Hollywood-rekord redan innan filmens premiär om hans nu borttagna tweet är att tro.

McGregor tycks lägga grunden för skådespeleri och/eller politisk karriär

Conor McGregor har hävdat att han var den högst betalda förstagångsskådespelaren, till och med mer än Dwayne ‘The Rock’ Johnson fick för sitt första Hollywood-projekt i en nu raderad tweet. “Vad tyckte du om min skådespelardebutfilmtrailer? Helvetes åktur! Jag är nu officiellt den högst betalda förstagångsskådespelaren genom tiderna, på rekord, och jag pekade Dwayne Johnson för topplaceringen. Otrolig!” han skrev.

Och även när han gör sin skådespelardebut har irländaren också doppat tårna i det politiska vattnet i sitt hemland Irland. Efter förra årets upplopp i Dublin som utlöstes av ett knivhugg i staden, gjorde irländaren ett starkt uttalande och hävdade att Irland var i krig. Han lovade förändring och uppgav att han “höll på att ordna” det. Vad tycker du om dessa vägar McGregor strävar efter? Kommer han att slåss i UFC igen åtminstone en gång till?

Läs mer: “Ta W and Get Out”: Pro Boxer som gör Conor McGregors berömda miljardärstrut lyckas inte träffa rätt ackord med fans

Inlägget Original ‘Road House’-stjärnan klagar på Conor McGregor och Jake Gyllenhaal Starrer Remakes särskilda sekvens – “Little Off to Me” dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär