Wednesday, February 28, 2024
HemWweDen tidigare WWE-superstjärnan Lana delar allvaret av hennes senaste skada och operation;...

Den tidigare WWE-superstjärnan Lana delar allvaret av hennes senaste skada och operation; Ber fans att vara försiktiga

Den tidigare WWW-superstjärnan CJ Perry har genomgått en tuff tid hälsomässigt den senaste veckan. Hon har till och med räknats bort från flera shower inklusive AEW Collision och CMLL, som en del av det värsta efterspelet. Boven var dock ingen annan än hennes brutalt infekterade finger, som fick det bästa av henne och lämnade henne på sjukhus.

Amerikas favoritvideo idag

Och nu reflekterade Lana över början av hennes infektion för att ge fans av faran i förväg

Fansen fick först veta om skräcken efter att stjärnan själv visade upp sina sår i ett inlägg på sociala medier. Hon lät dem veta att infektionen hade spridit sig illa till hennes armar. I går, i ett uppföljande inlägg, utarmade hon fansens trauman genom att låta dem veta att hon är på väg till operation. För att lägga till lättnaden, kom maken och AEW-kollegan Miro senare med en mer avslappnande information om hennes positiva status efter operationen.

Som sagt, minnen av mardrömmar från de senaste två dagarna fick AEW-chefen att avsluta utvecklingsfasen av infektionen eftersom hon anser det viktigt att rädda andra från att sluta precis som hon.

Hon delade ett par känsliga bilder av sitt finger över Instagram samtidigt som hon spred risken för en liten splitter och noterade att den här typen av infektion kan uppstå från till och med en brännskada, ett litet skärsår eller att plocka i sår. Så folk måste vara extra försiktiga med dessa ganska försumbara sår.

Hon blev lyckligtvis behandlad innan den kunde träffa hennes organ och ben.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av CJ Perry (@thecjperry)

Vi önskar den otroligt begåvade brottningsenheten ett snabbast och friskast tillfrisknande.

RELATED ARTICLES

Mest populär