Sunday, December 3, 2023
HemBasketballDen tidigare Timberwolves-spelaren Latrell Sprewell, ökänd för att ha kvävt sin tränare,...

Den tidigare Timberwolves-spelaren Latrell Sprewell, ökänd för att ha kvävt sin tränare, får en shoutout från ex-lagkamraten Kevin Garnett

NBA har ett oändligt antal suveränt begåvade idrottare. Medan de flesta av dem fortsätter att uppnå stora saker och bli ihågkommen för gott även efter pensioneringen, finns det några som inte kunde visa sin fulla potential på grund av flera skäl. En sådan idrottare är Latrell Sprewell, vars karriär överskuggades av hans handlingar.

Medan historieböckerna minns Sprewell för att han kvävde sin tränare, återkallade hans ex-lagkamrat Kevin Garnett honom nyligen för hans hjältemod.

Kevin Garnett visar den riktiga Latrell Sprewell

Sprewells historia i NBA är väldigt intressant. Idrottaren som en gång sades vara absolut ostoppbar av alla motstånd är nu ihågkommen för en incident som förändrade hans liv.

Men nyligen postade hans ex-lagkamrat Kevin Garnett ett samlingsklipp av 53-åringen. I klippet kan man se Sprewell visa upp sina otroliga förmågor som idrottare. Garnett delade klippet på sin Instagram-story och skrev “Good Morning” och han taggade även ex-NBA-stjärnan.

(Berättelsen utvecklas fortfarande)

RELATED ARTICLES

Mest populär