Sunday, February 25, 2024
HemMLBDen tidigare Padres-duon Juan Soto och Fernando Tatis' Brotherly Bond visas för...

Den tidigare Padres-duon Juan Soto och Fernando Tatis’ Brotherly Bond visas för DR:s president Abinader

MLB-stjärnor använder sin lediga tid för att skapa minnen efter att ha skrivit på för de nya lagen och före vårens träning. I samma tråd besökte New York Yankees Juan Soto presidentens palats för ett officiellt möte med Dominikanska republikens president Luis Abinader. Soto var dock inte ensam, eftersom hans tidigare lagkamrat Fernando Tatis Jr också var med vid evenemanget.

Amerikas favoritvideo idag

Även om många andra spelare var närvarande vid varje, var alla ögon riktade mot Soto och Tatis. Med tanke på att båda har haft en stark koppling som San Diego Padres lagkamrater och vänner, utbröt deras möte igen känslor. En broderlig kärlek!

John Soto och Fernando Tatis Jr. återskapa deras populära handslag från diamanten

Det har varit en ny början för Juan Soto. Efter all väntan, rykten och förseningar tog sig 25-åringen äntligen till Bronx. Noterbart är att vänsterfältaren skrev på ett årskontrakt med de 27-faldiga mästarna och lämnade San Diego bakom sig. Det verkar dock som om det förflutna inte har lämnat honom just nu efter att hans tidigare lagkamrat gick med honom för en bild och ett handslag liknande många från tiden tillsammans.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Juan José Soto Pacheco (@juansoto_25)

Det var synligt i Juan Sotos Instagram-inlägg som löd: “Tacksam till vår president @luisabinader för att han alltid stöttade och välkomnade oss.” Noterbart är att Soto och Tatis träffades på ett graciöst sätt och förde med sig minnen av deras starka partnerskap som började med “Vi ska sätta upp en show!”

Tatis Jr och hans glädje när Soto gjorde det till Padres

Många från basebollvärlden minns duon Soto och Tatis från sin tid på diamanten för San Diego Padres. Så är dock inte helt fallet. Enligt dr1.com har de känt varandra i flera år. De delade, “Juan Soto och Fernando Tatis Jr är samtida. De spelade tillsammans som tonåringar när de var 15 och 16. De kommer nu att komma ikapp vänskapen.”

Anmärkningsvärt var det fallet, enligt prognosen av Tatis. Den högra fältaren delade, “Vi kommer att sätta upp en show; det ska bli kul att se.” Han tillade, “Vi har talangen, laget, och det är upp till oss att lägga arbetet och få det att hända.” Tja, dessa ord fanns inte bara kvar som en önskan. Partnerskapet mellan höger och vänster gjorde underverk. Även om de misslyckades med att vinna World Series, skapade en show.

Kom ihåg? När de båda homerade för att vinna den med 5-1 mot New York Yankees. Sedan kompletterades en fångst från Tatis av Soto med en hemkörning mot St Louis Cardinals i en 12-2-vinst. Det finns många fler sådana fall. Men allt i det förflutna, med båda att bli rivaler om inte landslaget. Hur skulle det bli när de kommer att spela mot varandra under de kommande månaderna? Låt oss veta din åsikt i kommentarerna.

“Han var mer utvecklad än jag, starkare …” – Padres stjärnduon Fernando Tatis Jr. och Manny Machado minns barndomens bollspel med nyförvärvade generationstalangen Juan Soto

RELATED ARTICLES

Mest populär