Friday, February 3, 2023
HemOlympicsDen ökända amerikanska simmaren kommer att spela i en ny show "The...

Den ökända amerikanska simmaren kommer att spela i en ny show “The Traitors” tillsammans med Brandi Glanville och Arie Luyendyk Jr.

Den kända olympiska simmaren Ryan Lochte är inte bara en av de mest dekorerade olympierna utan är också en TV-personlighet. Den 12-faldige OS-medaljören är redo att återvända till reality-tv. Enligt de senaste nyheterna har Lochte samarbetat med Peacock för att spela i deras kommande show “The Traitor” som klassas som en psykologisk tävlingsserie.

Serien kommer att ha 22 tävlande och kommer att vara baserad i ett surrealistiskt slott mitt i det skotska höglandet. Den har premiär den 12 januari 2023.

Ryan Lochte återvänder till tv i januari

Ryan Lochte har varit ansiktet utåt för reality-tv tidigare. Tidigare brukade han dyka upp som sig själv i showen “What Would Ryan Lochte Do?” som baserades på idrottarens romantiska ansträngningar och följde hans dejtingliv.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Ryan Lochte (@ryanlochte)

Även om simmaren den här gången kommer att hamna i en mer olycklig miljö. “The Traitor”, som kommer att vara värd av den Emmy-nominerade skådespelaren Alan Cumming, kommer att innehålla kändispersonligheter som kommer att ställas mot varandra för prispengar värda $250 000. Målet med spelen kommer att fokusera på tre tävlande som kallas “The Traitors” som skulle behöva stjäla pengar från andra tävlande (de trogna).

Den 10 avsnitt långa serien är baserad på den mycket berömda holländska spelserien med samma namn och kommer att sändas på streamingtjänsten i mitten av januari 2023.

The Traitors har en stjärna som är värd att notera

Producerad av Studio Lambert, Skottland, är showen inställd på kändisar med olika bakgrund. Tanken är att studera deras psykologiska nyanser inom den flyktiga gruppdynamiken, avskild från samhället i ett avlägset slott.

Följer med Ryan Lochte, inkluderar Bachelor Nation-stjärnan Arie Luyendyk Jr, Survivor-stjärnorna Cirie Fields och Stephenie LaGrossa Kendrick, Below Deck-alunen Kate Chastain, ex-Big Brother-artisterna Cody Calafiore och Rachel Reilly, Brandi Glanville från The Real Housewives of Beverly Hills, och slutligen Reza Farahan från Shahs of Sunset fame. Showens stjärnspäckade skådespelare kommer att få sällskap av 10 andra tävlande som Christian De La Torre, Michael Davidson, Andie Thurmond, Quentin Jiles, Shelbe Rodriguez, Geraldine Moreno, Robert “Bam” Nieves, Anjelica Conti, Azra Valani och Amanda Clark.

På tal om det kommande TV-programmet, EVP för NBCUniversal-gruppen, porträtterade Corie Henson showen som ett “episkt spel av manipulation och bedrägeri.” “Studio Lambert har verkligen fångat blixten i en flaska”, sa han till pressen. Kändisarna är alla redo att sätta på sig sina spelansikten när de ställs mot varandra i denna unika dokusåpa den här julsäsongen.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär