Sunday, December 10, 2023
HemMMADen obesegrade 2-vikts MMA-mästaren får "wheeled out" från arenan efter att ha...

Den obesegrade 2-vikts MMA-mästaren får “wheeled out” från arenan efter att ha tagit “skrämmande” skada på ONE på Prime Video 5

Huvudevenemanget i ONE på Prime Video 5 började med att Anatoly Malykhin sökte seger över lätttungviktskungen Reinier De Ridder. Den första omgången började med att en Malykhin kom ut med flammande pistoler. Reinier De Ridder tog ett försiktigt tillvägagångssätt. Han gick in i en clinch som till slut bröt ut efter en minut. Malykhin landade några elaka skott på De Ridder. Den sistnämnde gick på en nedtagning, men Malykhin slapp den. Malykhin landade ett brutalt vänsterslag och ytterligare en tung högerhand. De Ridder hade redan sin övre näsa uppbruten.

Den första omgången dominerades av Malykhin. Malykhin gick för några brutala skott. De Ridder såg vinglad ut när han höll ryggen på buren. En brutal vänster- och en kroppsskottskombination skickade De Ridder till marken. Malykhin startade sin onda mark och slog till. Efter några brutala hammernists stoppade domaren anstormningen. ‘Sladkiy’ fick sin förutsägelse att förvandlas till verklighet. De Ridder blev misshandlad i den fjärde minuten av den första omgången.

I sin intervju efter kampen kallade Malykhin ut alla ONE Championship lätt-tungviktare och tungviktskämpar och sa: “Jag är bäst av de bästa världsmästarna. One Championship Heavyweights, kom igen, lätt Heavyweight kom igen.”

Han sa också: “Jag är så glad. Jag har den bästa familjen, den bästa ungen i världen. Jag har världens bästa chef.”

Malykhin hade lyckats omvandla sin förutsägelse till verklighet. Han nämnde: “Jag visste redan att jag skulle vinna. Jag vill tacka allt mitt folk.”

Han avlade också ett löfte när han sa: “Jag ska lära mig engelska. Nästa gång jag kommer hit kommer jag att ge allt.”

Fansen blev förvånade över Malykhins dominans på ONE på Prime Video 5

Fansen verkade förskräckta över resultatet. Många av dem tog till Twitter för att få ut sin förvirring över resultatet av denna kamp. Många MMA-omslagssidor twittrade också om den chockerande finishen.

En användare kommenterade resultatet av kampen.

RDR blev bara jävla
Wow

— Alex Behunin (@AlexBehunin) 3 december 2022

En annan fortsatte i samma ton.

Jesus Kristus. Malykhin tillintetgjorde just RdR

— caposa (@Recorder_Hitman) 3 december 2022

Förundran framgick tydligt av deras ord. Några andra blev också förvånade och deras tweets återspeglade deras tillstånd.

Herregud!!! Det var absolut förstörelse från Malykhin. #ONEonPrimeVideo5

— John Morgan (@JohnMorgan_MMA) 3 december 2022

Anatoly Malykhin tog absolut hand om de Ridder så länge den kampen varade och han är den nya mästaren i lätt tungvikt och ger de Ridder sin första karriärförlust.

— Aaron Bronsteter (@aaronbronsteter) 3 december 2022

Fansen lät också imponerade. Ett MMA-försättsblad fortsatte i samma uppskattande ton.

Wow otrolig finish av Malykhin för att avsluta The Ridder #ONEChampionship

— Morning Kombat (@morningkombat) 3 december 2022

En annan MMA-omslagssida publicerade de sista ögonblicken av kampen.

Anatoly Malykhin slår ut Reinier de Ridder!!#ONEonPrimeVideo5

pic.twitter.com/dmjBy4hhvP

— MMA-mani (@mmamania) 3 december 2022

Ytterligare en MMA-omslagssida rapporterade också händelsen och lade ut en tweet.

Anatoly Malykhin blir en ONE-mästare genom att systematiskt slå Reinier de Ridder med slag mot huvudet och kroppen tills han slog ut honom för gott i slutet av första omgången, vilket lägger till kronan i lätt tungvikt till hans tungviktsmästerskap. #ONEonPrimeVideo5

— Sherdog (@sherdogdotcom) 3 december 2022

Ett fan uppskattade också Malykhins totala dominans i kampen.

Det läskiga är att du förväntar dig att en sådan kille ska sakta ner, men Malykhin såg ut att kunna slåss i den takten. De Ridder var verkligen aldrig med i den kampen.

— caposa (@Recorder_Hitman) 3 december 2022

Kampvärlden blev uppenbarligen chockad över att se Malykhin förvandla sin förutsägelse till verklighet på ett så brutalt sätt.

Vad tycker du om Malykhins senaste vinst?

RELATED ARTICLES

Mest populär