Monday, December 4, 2023
HemNFLDen motståndskraftiga Tom Brady avslöjar positiva saker från 23 säsonger av känslomässig...

Den motståndskraftiga Tom Brady avslöjar positiva saker från 23 säsonger av känslomässig resa: “Jag är så välsignad”

Stjärnbacken i Bucs, Tom Brady, har haft en längre karriär än de flesta spelare i ligan. Han har spelat i hela 23 säsonger i NFL. Bradys livslängd har varit oöverträffad. I en podcast avslöjade han sina tankar om sin karriär.

Medan Brady har plockat upp några knep för att behålla sin fysik, har han också lärt sig viktiga livsläxor från spelet. I sitt senaste avsnitt på podcasten berättade Brady om hur spelet har lärt honom tacksamhet. Han berättade också om det erfarna perspektiv han har fått som elev i spelet.

Tom Brady och hans perspektiv efter 23 år

Podcasten Let’s Go blev lite mer introspektiv den här veckan. När Tom Brady och Jim Gray pratade om olika känslor som Brady upplevde som idrottare, talade de också om hans långa karriär. Duon diskuterade de olika perspektiven Brady har kunnat skaffa sig under hela sin karriär.

Brady talade om olika känslor som åtföljer förluster och vinster. Han nämner hur folk reagerar när han vinner och när han förlorar matcher. Samtidigt som han förklarade sitt perspektiv sa han, “det är ensamt när du förlorar. Ingen vill vara en del av det. Du vet, du sitter där själv.” Han talade om den sanna ensamhet han hade känt när han förlorade matcher. Brady talade också om kontinuiteten som hans tid i ligan har gett honom. Han har fått en attityd att se till nästa dag. Hans uttalande var ett bevis på detta när han sa, “du vet att du bara vaknar varje dag nästa dag solen ska gå upp och du måste göra det bästa du kan göra nästa dag, det är precis så vi måste hantera liv.” Brady berättade också om lyckan han har haft i ligan.

Bradys tidigare och nuvarande lag

Under podden gör Brady det klart att han inte är utan tacksamhet. Han pratade om lyckan han har haft att vara en del av så fantastiska team under hela sin karriär och sa: “Jag är så välsignad under så många år att få vara en del av så många fantastiska lag.”

Han pratade också om sitt personliga bidrag till dessa team och sa, “det finns olika utmaningar och

RELATED ARTICLES

Mest populär