Saturday, December 9, 2023
HemBasketball"Den mest osjälviska spelaren i NBA-historien": 76ers-stjärnan matchar Dennis Rodmans historiska bedrift...

“Den mest osjälviska spelaren i NBA-historien”: 76ers-stjärnan matchar Dennis Rodmans historiska bedrift veckor efter att ha duplicerat sina poängprestationer lämnar NBA Twitter i splittring

Det var väldigt få spelare till ingen som kunde komma nära Dennis Rodman i returen. Med sin rebound blev han till och med jämförd med Wilt Chamberlain och Bill Russell. Men framför allt var han en lagspelare. Han gav allt på banan för att välkomna seger för sitt lag. För övrigt fick han också den lägsta användningsgraden i NBA:s historia under de två sista säsongerna av sin karriär, vilket många anser berodde på hans “lagspel”. Men på sistone matchade PJ Tucker sitt rekord den här säsongen, vilket skapade mycket oväsen på sociala medier.

PJ Tucker kom tillbaka till ligan 2012 efter att ha lämnat den 2006. Från den tiden hoppade han in i olika lag och spelar nu för Philadelphia 76ers. 6’5:an som rekryterades av Sixers för att stärka deras försvar gjorde ett ganska stabilt jobb i sin position. Tucker är för övrigt också känd för sitt lagspel som Rodman, och Sixers senaste prestation kan mycket väl bevisa det.

Fans reflekterar över att Tucker matchar rekordet från Dennis Rodman

Utöver sitt lagspel har han några andra likheter med Dennis Rodman som fångade tittarnas uppmärksamhet. För ett par veckor sedan, ett fan jämfört honom med Rodman efter att han gjort noll poäng i sina tre senaste matcher. Överraskande nog matchade Tucker en annan statistik för Rodman på sistone. Han matchade Rodmans lägsta användningsgrad på 6,4 % i NBA:s historia.

DYK DYPARE

Samtidigt skapade Tucker, som matchade Rodmans rekord, mycket oväsen på sociala medier. Fansen använde Twitter för att uttrycka sina åsikter.

Här är några av reaktionerna från NBA-fansen:

Mest osjälviska spelaren i NBA:s historia

— Dick Richards Jr (@DickRichardsJr1) 30 november 2022

pj tucker känd spelare med hög användningsgrad

— Prez💊 (@PresidentEmbiid) 30 november 2022

det var Rodmans sista (och förglömliga) säsonger 👀

— augusti 🎈 (@3isthenew1) 1 december 2022

Vad är motsatsen till BALL HOG? 😂😂

— Frihet 🐼 (@mahnkyle) 30 november 2022

Detta är ett fel på Doc Rivers imo https://t.co/UxREHTo3BQ

— Maxey Connoisseur (@MaxeyFloater) 1 december 2022

Jag vet att killen är gammal men tänkte att han skulle göra mer än DETTA https://t.co/peEpSfH4tr

— Josh Hilger (@jhawkjosh) 30 november 2022

Fansen uttryckte blandade åsikter i sina kommentarer. Några av dem trodde att orsaken till hans låga användningsgrad var på grund av hans uppoffringar för laget. Till och med ett av fansen kommenterade att han var den mest osjälviska spelaren i Sixers. Den tidigare nämnda kommentaren från fansen skildrade förmodligen att hans användningsgrad var den lägsta för att vara osjälvisk och en lagspelare. Andra kommenterade dock att Rodmans lägsta användningsfrekvens kom under skymningssäsongerna av hans karriär. De ville förmodligen säga att Rodman inte uppträdde som Tucker när han var som bäst, så jämförelsen mellan Tucker och Rodman var värdelös.

Vad tycker du om den här statistiken för PJ Tucker? Hittade du någon annan likhet mellan PJ Tucker och Dennis Rodman? Vänligen meddela oss i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär