Thursday, November 30, 2023
HemGymnasticsDen legendariska gymnasten Nastia Liukin retar eventuell stilförvandling mitt i nostalgiska Montana-musings

Den legendariska gymnasten Nastia Liukin retar eventuell stilförvandling mitt i nostalgiska Montana-musings

Den amerikanska före detta konstnärliga gymnasten Nastia Liukin tar alla browniepoäng i sociala medier med sin förtrollande charm. Inte bara på grund av hennes utmärkta gymnastikkunskaper vann den femfaldiga olympiska medaljören mångas hjärtan, utan hennes eleganta utseende gör henne extraordinär och unik. Liukin är väldigt utforskande med sina frisyrer precis som hon är med sin gymnastik.

Den olympiska allroundmästaren 2008 ser fantastisk ut i vilken frisyr som helst. Men att prova en annan frisyr framhäver förstås verkligen hennes olika synsätt. Återigen förvånade ryskfödd gymnast sina fans på Instagram. Men den här gången skildrade Nastia en mycket plötslig längtan efter sin nya förvandlingsstil.

Amerikanska gymnasten “Liukin delar några glimtar av att vara “brunett”

OS-guldmedaljören Nastia tog till sitt Instagram-handtag och delade några glimtar av hennes nya bruna hårfärgslook. Bildtexten som nämndes i inlägget löd: ”Tack vare personen i min q+a just nu frågade om vi snart ska åka tillbaka till vårt hem i Montana – bestämde mig för att titta tillbaka i mitt fotoalbum efter några roliga minnen där – och nu jag får en mycket plötslig lust att gå tillbaka till att vara brunett jaja eller nej?”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Nastia Liukin (@nastialiukin)

Intressant nog försöker den 34-åriga pensionerade amerikanska gymnasten nu lyckan inom modemärken och har nyligen lanserat sin klädlinje. Den 6 november lanserade gymnasten sin kreativa klädkollektion i samarbete med Dillards. Nastia fann att hennes Instagram hanterade den bästa plattformen för att marknadsföra varumärket. Förutom sin klädkollektion lanserade den olympiska allroundmästaren 2008 också en linje, “Nastia Liukin för Gianni Bini”.

Nastia Liukin skakar hand med modemärke

Intressant nog förkroppsligar hennes klädkollektion inte bara modet och modet utan det är också en nick till hennes favoritfärg “rosa”. Hennes samarbete med Dillards hävdar en unik och kreativ kollektion och har eleganta, neutrala och sofistikerade utseenden som varje kvinna strävar efter att bära. I en exklusiv intervju med Businesswire sa Nastia Liukin: “Min kärlek och passion för mode har alltid funnits där. Jag designade till och med alla mina tävlingsdräkter sedan jag var tio eller så.

Hon tillade vidare: “Att ha den här kreativa möjligheten med Gianni Bini och Dillards har varit så roligt, och laget har varit otroligt! Varje enskilt föremål i min samling är uppkallat efter någon eller något meningsfullt i mitt liv.”

Oavsett om det är en enkel frisyr hon vill ha på sig eller en rosa klädsel, Liukin vet hur man sticker ut med sina unika men ändå kreativa innovationer, håller du inte med?

RELATED ARTICLES

Mest populär