Saturday, December 9, 2023
HemTennisDen illustrerande Serena Williams drag når ATP-touren när Novak Djokovic tar fram...

Den illustrerande Serena Williams drag når ATP-touren när Novak Djokovic tar fram sitt fåniga jag för att spika quirky act till perfektion

Den säsongsavslutande Nitto ATP-finalen har börjat med allt liv och rörelse. Tennisfans är fixerade att se den första matchen mellan de två toppseedade spelarna, Novak Djokovic, och Holger Rune. Och naturligtvis kan de inte vänta på att resultaten snart ska komma ut. Det finns dock andra saker som kommer upp kring spelarna som har fångat vår uppmärksamhet.

En av höjdpunkterna i händelserna före turneringen var Novak Djokovic som gjorde en snurr. Och inte vilken snurra som helst, för den refererade till en mycket berömd virvel som innebar att imitera Serena Williams. Djokern – som är känd för sina utmärkta försök till mimik – vann över nätanvändare även denna gång!

Novak Djokovic imiterar tennislegendaren Serena Williams firande

Precis innan Djokovics match, när alla de 8 bästa spelarna anlände till turneringsplatsen, möttes de av många intervjuer. En av dem involverade en gissningslek där en kvinnlig intervjuare utförde en snurr och spelarna fick gissa vem det var. En av spelarna som gissade var Novak Djokovic.

Till en början kunde han inte gissa spelaren. Men sedan, när han äntligen kom ikapp, gissade han rätt. Han nämnde: “Jag vet. Serena gör det.” Men han stannade inte där. Han gick vidare och utförde samma snurr som Williams gjorde under intervjun.

Faktum är att han också rättade damen som gjorde snurran för gissningsleken. Han sa att hon gjorde fel och sedan gjorde han snurran på rätt sätt. Detta fångade definitivt mycket uppmärksamhet från hans fans och de kunde inte hindra sig själva från att reagera på hans inlägg. Här är några av de mest lustiga och roliga reaktionerna vi hittat.

Tennisfans reagerar på att Djokovic gör en snurra

En av de första kommentarerna som kom var “Djoko dödade det”. Eftersom Djokovic faktiskt gjorde snurran bättre än damen som gjorde det före honom, höll fansen inte tillbaka med att uppskatta honom.

En annan kommentar flödade, “Aw Nole är bara bäst och roligast.” Tennisfans blev förvånade över hur coolt Djokovic hanterade snurran och med samma delikatess precis som Serena Williams gjorde.

En annan kommentar som kom var, “Novak har rätt, damen hade det inte ordentligt.” Fansen märkte direkt att Djokovic imiterade snurran på ett bättre sätt än vad damen i gissningsleken gjorde.

De var redo att ge honom alla poäng på den här.

En av de andra kommentarerna var: “Ja, Novak ring henne ut. Det är ingen snurrande lol.” Fansen var verkligen besvikna över hur den damen gjorde den ökända snurran och förtjusande nöjda över hur Djokovic gjorde det.

Den sista av kommentarerna var, “Djoker är för rolig.” Fansen spelade på Djokovics namn och blandade ihop det med ordet “joker” – i ett roligt försök att komma ihåg hans smeknamn. Visst, mitt i all stress med att avsluta säsongen på topp, glömde serben inte att släppa loss!

RELATED ARTICLES

Mest populär