Wednesday, February 21, 2024
HemNBADen ikoniska Kobe Bryant-intervjun hjälper NFL Superstar retas comeback efter en besvikelse...

Den ikoniska Kobe Bryant-intervjun hjälper NFL Superstar retas comeback efter en besvikelse avslutning på säsongen

New England Patriots har äntligen satt stopp för sin nedslående ordinarie säsong i dag. Laget gjorde sitt bästa för att avsluta säsongen på ett bra sätt, men New York Jets gav dem en förlust på 14 poäng. Fansen är verkligen besvikna, men Englands defensiva tackling Christian Barmore verkar vara mest drabbad. Han har dock inte tappat hoppet ännu. Direkt efter förlusten bestämde sig Barmore för att använda Kobe Bryants ikoniska intervju från 2003, för att reta en comeback nästa säsong.

Amerikas favoritvideo idag

Barmore var inte i sin bästa version i år. Men han var modig nog att acceptera det. Han delade på X, “I år möter jag den mest trasiga versionen av mig, men också den starkaste”. Tillsammans med detta lade 24-åringen till ett klipp av Los Angeles Lakers-legendarens intervju. Bryant var i en liknande fas redan 2003 efter att han förlorade Western Conference semifinal mot San Antonio Spurs.

Trots i genomsnitt oklanderliga 32,3 poäng per match i den serien, föll Bryant och Lakers till 2-4 till Spurs. Strax efter förlusten av match 6 delade Bryant i intervjun: “Vi måste omgruppera. Som jag sa, nästa säsong börjar just nu och du vet, kom tillbaka nästa säsong så spelar vi”. “Black Mamba” ifrågasattes, “Hur mycket hårdare är du villig att arbeta under denna lågsäsong nu för att komma tillbaka till mästerskapet?” En förkrossad Bryant svarade, “Jag kommer att pressa mig själv till utmattning”. Bryant fann framgång, men bara under de senare åren. Barmore är villig att göra detsamma.

Christian Barmore är mittpunkten i återuppbyggnaden av Patriots

Patrioterna har inget annat val än att bygga om. Men det som är bra är att de kommer att ha Barmore på längre sikt som de tycker att han är “dominerande”. Hur som helst kommer den kommande säsongen att bli experimentell för både den defensiva linjemannen och Patriots av några anledningar. Ynglingen har ännu inte skrivit på sin förlängning med laget. Laget har mycket förtroende för honom.

De har trots allt behållit honom som mittpunkten. Men om det inte går som det ska blir det en storhandel. Patriots vann Super Bowl senast för fem år sedan 2019 när Aaron Rodgers fortfarande var med i laget. Den långa tiden har ännu inte tagit slut och Barmore får förtroende för att vinna allt.

Tror du att Christian Barmore kommer att leva upp till hans ord? Kan han göra Kobe Bryant stolt?

RELATED ARTICLES

Mest populär