Tuesday, February 27, 2024
HemCycling"Den här upplevelsen var transformativ" - Kaliforniens community hyllar cykelmentorer för 50-mile...

“Den här upplevelsen var transformativ” – Kaliforniens community hyllar cykelmentorer för 50-mile grusturer och 6000-fots klättring tillsammans med U-19-aspiranter

I en hisnande kampanj för cykelmentorskap såg banorna i Utah nyligen Low Gap Hopper-grusloppet få utbredd jubel. Med passionerade pedaler för idrottsutveckling, blev det kaliforniska samhället hänfört när 20 lärare följde med 20 förare under nitton på evenemanget. De här djärva cyklisterna erövrade 48 miles på satsningen och skrev historia med varje slag.

Anmärkningsvärt nog lockade cykelprogrammet både mentorer och unga entusiaster. Med U19-flickor som prydde sina banor, inkluderade evenemanget en rutt med blandade ytor med över 6 000 fot i stigningar. Medan 50-mile-kampanjen tredubblade sin storlek från föregående år, framstod den också som den största damavdelningen på arenan. Genom att visa upp den enorma effekten av mentorskap fick företaget beröm från föräldrar och lokala experter.

Cykelevenemang griper ära med dedikerade pedaler

Med kända cykelfigurer som gick med i satsningen noterade den närvaron av Miami Nights Tyler Williams och BBC:s Maya Wolf. Tillsammans med unga ryttare sågs mentorerna skapa en extraordinär synergi med de spirande deltagarna. De unga atleterna navigerade på nerverna i racing och fann också tröst i närvaro av sina lärare.

Medan Low Gap Hopper grusloppet utgjorde en formidabel utmaning i cykeläventyr, markerade dess spännande längd också flera svårigheter. När de rutinerade ryttarna noterade hur dessa extra problem kunde vara skrämmande för nykomlingar, betonade de vikten av upplyftande färdigheter. Med många bekräftade effekterna av att åka tillsammans med mentorer, gav evenemanget stöd i realtid.

Dessutom höjde sällskapet av cykelmentorer också moralen på banan. Med livlig uppskattning för loppet delade en av dessa besökande föräldrar, Jesse Markman, uppriktiga glimtar från det framgångsrika evenemanget. Samtidigt som han nämnde dess inflytande på sin 13-åriga dotter, hävdade han, “Det var tydligt att den här upplevelsen var omvälvande”, fortsatte, “Förtroendet var tydligt direkt efteråt.”

Gemenskapen applåderar kampanjen för att påverka unga ryttare

När cykeleventet markerade dess framgång fick det ytterligare stöd från organisationer som Rebecca Ruschs Be Good Foundation. Medan Kate Courtneys She Sends Foundation också anslöt sig till initiativet, innehöll kurserna ett praktiskt dedikerat tillvägagångssätt. I hopp om att öka tillgången för unga kvinnliga cyklister, satte satsningen en outplånlig prägel på alla spelare.

Läs mer: Video: Cykelvärldsmästare hör namn skanderas av fansen på en bar och här är vad hon gör härnäst

Deltagaren Fern Campbell, som betonade fördelarna med att cykla tillsammans med cykelexperter, delade med sig av sitt erkännande. Samtidigt som hon noterade förtroendet för att aldrig vara ensam, bekräftade hon hur mentorerna aldrig bedömde ryttarna. De delade sadelbacksturer sida vid sida och hjälpte också till att höja självkänslan på grusbanor.

Även om efterdyningarna av detta cykellopp avslöjade en djupare inverkan, applåderades det både av mentorerna och de unga ryttarna. Med Miami Nights’ Tyler Williams van vid att tävla om en vinst, fann han sig slås av sin adepts beslutsamhet. Betecknande nog, det unika perspektivet att se alla utmana sig själva gav alla åkare en ny inblick.

När cykelmentorn Jason Tang lyfte fram programmets djupa exponering, listade han också dess positiva erfarenheter av unga idrottare. Han uttryckte glädje över att hjälpa kvinnliga ryttare att inse sin plats i tävlingsidrotten, och han underströk till och med den speciella känslan av att påverka någons liv.

Inlägget “Den här upplevelsen var transformativ” – Kaliforniens community hyllar cykelmentorer för 50 mils grusritt och 6000 fots klättring vid sidan av U-19-aspiranter dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär