Wednesday, December 6, 2023
HemeSports"Den här snubben kommer inte att göra det där" - Hasan Piker...

“Den här snubben kommer inte att göra det där” – Hasan Piker reagerar på YouTube-kommentatorn MoistCritikal Bashing Sneako i sin senaste video

MoistCritikal är känd för att ta en no-nonsens väg för sin video, eftersom han är en av de mest respekterade analytikerna och kommentatorerna i YouTube-communityt och har varit känd för att ge enkla synpunkter på flera frågor. Därför är det verkligen chockerande att han själv kan hamna i en fråga där han måste ge sitt syn på personliga angelägenheter snarare än allt som inte har med honom att göra.

Och det sågs nyligen när han nyligen laddade upp en video genom att rikta in sig på den kontroversiella innehållsskaparen Sneako och ropa ut honom för att ha gjort en video och involverat MoistCritikal som måltavla för hans skämt. Därför blev det ännu mer intressant när streamern och politisk kommentator Hasan Piker också stöttade MoistCritikal för att slå Sneako i hans senaste video.

YouTubern MoistCritikal och Sneako hamnar i ett skämt, eftersom den senare kallar det ett “värdelöst drama”

I sin senaste video på YouTube med titeln “Jag ville inte prata om det här” pratar MoistCritikal överraskande om den kontroversiella streamern Sneako när han försökte dra Moist i sitt skämt om att göra narr av sina vänner i FreshandFit-podden för några månader sedan. , “Mest pinsamma alfahane någonsin”.

Sneako angående detta i sin ström sa att MoistCritikal kan säga allt detta eftersom han alltid är “bakom en skärm.” Han sa till och med att Moist inte kommer att kunna behålla sitt leende framför FreshandFit-podden och “skulle inte tala med den nivån av självförtroende.” Sneako sa sedan, “Anledningen till att du kan ha så mycket lycka att du skulle “ap***y bi**h” är för att du aldrig lämnar ditt rum.”

Som svar på sådana påståenden sa MoistCritikal i sin senaste video, “Huvudämnet handlar om en förbjuden YouTube-skapare som, jag är säker på att ni alla har hört talas om förut, hans namn är Sneako. Många människor jämförde honom med att gilla en “diet Andrew Tate”. I sin videobeskrivning skrev MoistCritikal också, “Detta är det största värdelösa dramat genom tiderna.”

Hasan Piker stödde MoistCritikal genom att säga att han aldrig skulle göra en video på YouTube om någon om han inte blev provocerad

Dessutom sa MoistCritikal, “Han blev nyligen bannlyst och han gör fortfarande innehåll på andra ställen och nyligen började han rikta in sig på mig för att jag skämtade om hans vänner på FreshandFit-podden, som jag tycker är vackra clowner som gör några väldigt fåniga saker som är helt och hållet underhållande att göra narr av.”

MoistCritikal tillade sedan ytterligare, “Men Sneako såg det inte så eftersom han är en mycket känslig kille och han hade börjat rida på deras wi***rs för att försöka försvara en flagrant upprörande historia som en av dem berättade.”

Överraskande nog visade Hasan Piker stöd för MoistCritikal i frågan genom att säga, “Den här snubben kommer inte att göra det där”. Han sa också att Sneako “slipar hårt” och även att hans fans måste erkänna att han maler hårt. Eller “hur fan fick du bokstavligen Charlie Moist Mo*******ing Critical, Floridas alldeles egna, att göra en hel video om dig?”

Vad tycker du om allt detta skämt? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär