Saturday, December 9, 2023
HemBoxing"Den här killen kommer för att försöka ta av mig huvudet": Jake...

“Den här killen kommer för att försöka ta av mig huvudet”: Jake Paul beskriver vad som motiverar honom inför Andre August-kampen

Det måste ha krävts en enorm mod Jake Paul att gå in i ringen för tredje gången i år. Eller kanske är han en fighter som återuppbygger arvet från en sport som en gång såg fighters ta mer än tre slagsmål på ett år (minns du att Oscar De La Hoya vann 5 matcher 1997?). Med mer eller mindre 3 veckor kvar för kampen, berättade han nyligen om motivationerna som har drivit honom mot sin nästa motståndare.

Den 15 december möter Jake Paul Andra augusti på Caribe Royale Orlando Arena. Han kommer ridande högt på sin vinst i augusti över tidigare UFC-berömmelse, Nate Diaz, genom enhälligt beslut. Denna seger var Pauls förlossningsögonblick efter att han registrerade sin karriärs första förlust i februari i år. Den kontroversiella kampen såg hans motståndare, Tommy Fury, gå ut som segrare genom ett delat beslut. Nu är han redo att sätta sina färdigheter på prov mot augusti.

Jake Paul ser Andre som en “utmaning” för sig själv

I ett nyligen samtal med TMZ Sport, “Problem Child” uppskattade mycket sin kommande motståndare. När han pratade om Augusts boxningsförmåga, anmärkte Paul: “Han är väldigt stark, väldigt atletisk, kommer fram, har stor slagkraft, kastar slag i gäng. Många kombinationer och döljer en del av sina skott bra, han jobbar efter kroppen.” På tal om vad han kommer med till bordet, “Han är en fantastisk fighter och det är därför han är tio och ett och har varit på en vinstserie på sju matcher. Så jag har definitivt en riktig motståndare framför mig och det är då jag vaknar på morgonen, jag vet den här killen kommer för att försöka ta av mig huvudet så det motiverar mig, och jag älskar att ta hårda kamper som att utmana mig själv.”

Andre August sågs senast i ringen i augusti i år mot Brandon Martin. Under sin 10 år långa karriär har August bara registrerat en förlust bland de 12 matcherna han tagit. Hans kommande kamp är den andra han har åtagit sig efter att ha tagit ett långt sabbatsår sedan 2019. Medan Paul-August-kampens öde kommer att klargöras den 15 december, finns det ytterligare en lukrativ möjlighet som väntar Problem Child.

Preliminära datum för Pauls MMA-kamp

Enligt Ariel Helwani kommer Paul att gå in i buren i början av 2024. Avslöjandet kommer efter att han skrivit på ett lukrativt avtal med PFL under deras nya PPV-program. I ett uttalande informerade PFL-ordföranden Helwani, “Jake Paul kommer att slåss i PFL under fjärde kvartalet 2024.” Ordföranden nämnde dock att fightern behöver en stunds rejäl träning för att komma in i buren eftersom det bara har gått en månad sedan han började träna.

Det här året har varit ganska händelserikt för Problembarnet. Med en seger och en förlust redan i kattungen, erbjuder hans decemberkamp honom att bryta den balansen han har upprätthållit. När augustistriden har lagt sig tar han sin kamp till buren. Men kommer han att kunna ta MMA-scenen med storm lika bra som han har gjort i den kvadratiska ringen? Till 2024 kommer svaren att dyka upp.

Under tiden, vad tror du om Andre Augusts chanser mot Pauls? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär