Wednesday, February 28, 2024
HemUfc"Den här killen kommer att vara tillbaka på sjukhuset om 1 månad"...

“Den här killen kommer att vara tillbaka på sjukhuset om 1 månad” – Släppt efter ännu en operation, UFC:s första Champ Mark Colemans tillstånd gör fansen oroliga

UFC:s första tungviktsmästare någonsin, Mark Colemannyligen nämnda genomgår en akut operation. I ett nyligen inlägg på Instagram delade “The Hammer” ett inlägg där han informerade sina fans och följare om att han skulle skrivas ut från sjukhuset. Men fansen uttryckte sin oro för Hall of Famers välbefinnande och uppmanade honom att sakta ner sina fysiska aktiviteter.

Mark Coleman har aldrig slutat gå hårt, även efter sin pensionering. Den tidigare mästaren tar ofta till åtgärder som kan betecknas som extrema när det gäller att äta, efter en köttätande diet. Colemans tillstånd verkar ha försämrats på grund av dessa åtgärder. Men nu, i kölvattnet av att han kom ut från sjukhuset, uttryckte han sina tankar om det på sociala medier.

Mark Coleman släpps från sjukhuset

För nästan 12 timmar sedan postade ‘The Hammer’ en video, som såg glad ut över att ha tagit sig ur den situation han befann sig i. Han tycks gå med på att fatta dåliga beslut tidigare. Ändå är han fortfarande fokuserad på att bli bättre eftersom han hade att göra med någon typ av infektion. “Jag är ute från sjukhuset. Jag kommer att vara på vallinjen i sex veckor. Ibland är besluten vi fattar felaktiga men du måste följa dem för att förbli positiv, höften känns stark Jag måste bli av med den här infektionen, den är inte septisk tack gode Gud, skrev Mark Coleman.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Mark Coleman (@markcolemanufc)

“The Hammer” nämnde dock att han skulle återgå till sina gamla sätt att följa några av sina gamla sätt. Mark Coleman tillade: “Jag är ute från sjukhuset. Jag kommer att vara på vallinjen i sex veckor. Ibland är besluten vi fattar felaktiga men du måste följa dem och förbli positiva. höften känns stark Jag måste bli av med den här infektionen, den är inte septisk tack och lov”, har det här meddelandet till synes dragit angående reaktioner från fansen på sociala medier. Låt oss se vad de hade att säga.

Fans uppmanar “The Hammer” att lätta

Reaktionerna från fansen visade tydligt hur mycket fansen tror att Mark Colemans hälsa har drabbats. De förespråkade att tillgripa vila för den tidigare UFC tungviktsmästaren tills han kan komma tillbaka till sin fulla hälsa. Allt som allt var fansen glada över att de inte behövde se honom vara på sjukhuset längre.

“Gud fart och vila. Som de alltid brukade säga till mig… Vila… vikterna och träningen kommer ingenstans”

“Glad att du äntligen är ute från sjukhuset, hoppas att allt gick bra. TA DET LITT Hammer, du är vår mästare och vi dina fans drar för dig och tittar på. Vi älskar dig Hammer!!! HAMMAR HUS FÖR LIVET!!!”

Vissa fans föreslog ett professionellt förslag till den tidigare mästaren. Liksom många andra stridsidrottare uttryckte fansen intresse för att se Coleman i en podcastmiljö. Ändå föreslog de fortfarande att han skulle vila lite under överskådlig framtid.

“Champ du behöver se ner och bara göra poddar hela dagen! Folket vill höra dina berättelser. Hh4l.”

“Vi sa alla att du behövde vila. Kom ihåg Mark att du är en hjälte och inspiration för många. Jag ser upp till dig och vill se dig frisk och sparkande i Team Hammer House-stil älskar dig Mark. Vila upp mästare.”

En användare på Instagram föreslog att Mark Coleman skulle överväga att ändra sin kost genom att inkludera grönt och inte bara kött, med tanke på hans nuvarande fysiska tillstånd. Det fanns andra som också bad “The Hammer” att avstå från att utsätta sin kropp för mycket arbete. Men det fanns ett fan som trodde att Colemans problem kunde fortsätta att vara desamma.

“Champ, jag vet att du äter kött mest, men det finns några bra grönsaker du kan äta som hjälper till att läka och bekämpa saker.”

Var en bra pojke, läka dig själv, du är inte ung, inte längre. Går igenom lite av samma skit.”

“lyssna på din kropp min man !! du är för tuff för ditt eget bästa!!”

Jag gillar inte vart det här är på väg, den här killen kommer att vara tillbaka på sjukhuset om 1 månad

Mark Coleman är 59 år gammal och, förståeligt nog, efter år av slåss och att ha blivit träffad av motståndare visar kroppen den skada den har lidit i en sådan ålder. Fansen verkade vara oroliga i det avseendet. Coleman ser dock ut att vara i ett bättre skick efter att ha lämnat sjukhuset och vi hoppas att få se honom på gott humör i framtiden också.

Läs mer: “Drop the Liver King B*llsh*t Before It Kills You” – Mark Coleman hävdar att läkare “skulle inte låta honom gå från sjukhuset” vilket får fans att varna UFC Legend

Inlägget “Den här killen kommer tillbaka på sjukhuset om 1 månad” – släppt efter ännu en operation, UFC:s första mästare Mark Colemans tillstånd gör fansen oroliga dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär