Friday, February 3, 2023
HemSkateboarding"Den här killen är för lång": David Spades höjd kom mellan Tony...

“Den här killen är för lång”: David Spades höjd kom mellan Tony Hawk och hans första Hollywood-stint

Den legendariske skateboardåkaren Tony Hawk är en man med många talanger. Från att ha varit en av de mest inflytelserika idrottarna till att spela huvudrollen i populära filmer, Birdman har gjort allt. Skateboardmästaren är också allmänt känd för sin atletiska fysik och exemplariska kroppsbyggnad. Men under sin bästa ålder blev han en gång avvisad från en film enbart på grund av sin längd.

För några år sedan mindes Tony tiden då han blev förkyld från en film på grund av sin längd.

Tony Hawk blev avvisad från en film på grund av sin längd

2019 satte Tony Hawk sig ner för en intervju med GQ Sports. Under hela samtalet bröt han ner skridskoscenerna från några av de bästa Hollywood-filmerna. Tony diskuterade grundligt skridskoåkningen bakom kulisserna för varje film. Vid ett tillfälle blev han ombedd att bryta ner skridskoscenerna i filmen “Police Academy 4”. Det visade sig att Tony också har ett kort framträdande i filmen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Tony Hawk (@tonyhawk)

Enligt föredraget var det första gången Hawk arbetade på en filmuppsättning. Han arbetade som stuntdubbel för skådespelaren David Spade. Så, med andra ord, Tony utförde skridskouppmaningarna för David. Tony avslöjade vidare att han hade genomgått en tillväxtspurt under fotograferingen, “Jag gick igenom en tillväxtspurt.” Tony utarbetade: “Från det att jag blev anställd för den här filmen till att den spelades in, hade jag faktiskt vuxit ganska mycket.”

DYK DYPARE

Förhöjningen i Tonys höjd ledde dock till slutet av hans uppehåll i “Police Academy 4”, som regissören sa, “den här killen är för lång för att stunt dubbel för David Spade, så vi måste bli av med honom.”

Tony Hawks karriär inom film

“Police academy 4” är inte den enda filmen där Hawk har medverkat. Han debuterade med filmen “Thrashin” 1986. The Birdman har gjort några exceptionella jobb i sin karriär som skådespelare. Han har också en rad cameos och voiceovers i fickan.

Men i de flesta av sina filmiska framträdanden framträdde Tony som sig själv. Tony uttryckte till exempel sin egen karaktär i ett avsnitt av den amerikanska sitcom, The Simpsons. Han medverkade också i Disneys Zeke och Luther som sig själv. Även om Tony kan bli avvisad på grund av sin längd, hade han några viktiga roller i sitt namn.

Vi vet alla hur imponerande Hawks persona är. Skateboardåkarens längd är en av hans bästa browniepoäng. Men hans resning gynnade inte hans förmögenheter i en av hans tidigaste filmiska satsningar.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär