Thursday, November 30, 2023
HemBodybuilding"Den här comebacken kommer att bli hänsynslös": Träning med en skadad hamstring...

“Den här comebacken kommer att bli hänsynslös”: Träning med en skadad hamstring och krossad Mr. Olympia Dream, 260 kg odjur får enormt stöd från fans

Bodybuilding är inte för de svaga. Tiderna är konstiga, dieten är speciellt för ett fel, kosttillskott är dyra och även när du gör allt rätt, finns det alltid, alltid risken för skador. Åh, och naturligtvis, glöm aldrig viktminskningen innan en stor turnering. Att ha ett kaloriunderskott veckor innan man kliver upp på scenen och samtidigt följa ett intensivt träningsprogram kan ofta belasta musklerna och lederna extra mycket, vilket leder till skador. Så var fallet med en av Olympias hetaste utsikter, Nick Walker.

Nick ‘The Mutant’ Walker meddelade veckor utanför årets Olympia-tävling att han inte skulle delta på grund av en olycklig hamstringsskada. Även om detta kom som en chock för bodybuilding-fansen, hjälpte hans senaste Instagram-inlägg att lindra spänningen eftersom han kunde ses träna sin rygg. Liftgemenskapen blev vansinnig över inlägget då de föreslog att hans comeback skulle vara galen.

Nick Walkers Instagram-inlägg ger hopp till fansen

29-åriga bodybuildingsensationen Nick Walker är en av de mest kända och respekterade idrottarna i Open-divisionen för tillfället. När han vid den elfte timmen av tävlingen meddelade att han inte skulle kliva upp på scenen skickade det chockvågor genom kroppsbyggarsfären. Men eftersom han nyligen tränade ryggen och postade en video där han kör enarmade hantelrader, tyder inlägget på att han återhämtar sig i ett bra tempo.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Nick “the Mutant” Walker (@nick_walker39)

När han lade upp en video av detsamma, skrev han i bildtexten, “Att slå några db-rader idag @theliftfactory återhämtning går bra!!!!!” Den tidigare vinnaren på tredje plats vid Mr. Olympia 2022 motiverade fansen med sitt engagemang för träning trots skadan. När de kom över inlägget, påpekade många från lyft- och bodybuilding-sfären att Walker kan komma in mycket bättre vid nästa års Olympia.

Nätanvändare reagerar på Nick Walkers inlägg

Med hänvisning till Walkers olyckliga skada som hindrade honom från att tävla i år, kommenterade ett av fansen Walkers inlägg och påpekade, “Den här comebacken kommer att bli hänsynslös”, medan en annan användare verkade hoppfull när han skrev, “MUTANTEN kommer att stiga en gång igen .. STÖRRE och BÄTTRE än NÅGONSIN!!!”

En annan motiverande kommentar från ett av fansen löd: “Bevisa för alla att du inte behöver någon “särskild inbjudan” allt du behöver göra är att dyka upp till någon show”, medan en annan person föreslog: “Den här comebacken kommer att bli galen .” Walkers tidigare Olympia-framträdanden är ett bevis på att han kliver upp på scenen med ett vansinnigt paket. Men fansen tror att den här gången kommer han att bli mycket bättre än någonsin. En kommentar från ett annat fan föreslog, “”Det bästa av alla tider är ännu att komma” skriv detta…”

Vad är konditionering inom bodybuilding och varför förlorade Hadi Choopan trots att han var obefläckat konditionerad 2023, Mr. Olympia?

Vad tycker du om Walkers senaste inlägg? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär