Wednesday, February 28, 2024
HemTennisDen franska WTA-stjärnan ger tuff kamp till Rafael Nadal Fan Girl Iga...

Den franska WTA-stjärnan ger tuff kamp till Rafael Nadal Fan Girl Iga Swiatek med en speciell ansträngning att se hans comeback

Under så många år har Rafael Nadal fått ett häpnadsväckande antal fans för sitt spel och sin personlighet. Med tanke på att han har vunnit så många grand slam och stora turneringar, var hans fans alltid där för att stötta honom, även när han var borta från sporten ett tag. Och nu har hans comeback antänt en annan energi hos fansen.

Amerikas favoritvideo idag

Inte bara människor på internet, utan många andra tennisspelare idoliserar också den 14-faldiga franska öppna vinnaren för hans anmärkningsvärda rekordprestation. Och två av dem är Alize Lim och Iga Swiatek. Båda säger sig vara Nadals största fans och har gett varandra en konkurrensfördel när det kommer till att idolisera Rafa.

Alize Lims fangirl-beteende mot Rafael Nadal

Ett inlägg gjordes på Twitter av Eurosport, som visade Alize Lim hur hon såg Rafael Nadals första comebackmatch. Från inlägget verkade det som att Lim förmodligen satt i en linbana och tog en tur medan hon var ute i det här kyliga vädret omgiven av snö. Men istället för att se sig omkring satt Alize Lims ögon fastklistrade vid skärmen, eftersom hon inte ville missa sin idols första vinst efter comebacken.

Alize Lim delade också ett foto på sin Instagram-berättelse som sa: “Vad tvungen att se Rafas första match tillbaka oavsett vad”. Eurosport publicerade detta som deras berättelse om hur hon är Rafael Nadals främsta fan och de hoppas att hennes händer inte var för kalla.

“Han är inte älskad” – Fansen tar ett ondskefullt svep mot Novak Djokovic när han inte lyckas ta ATP-priset “favorit” i Roger Federer och Rafael Nadals frånvaro

Den här gesten att se matchen med kalla händer medan hon är ute visar verkligen hur mycket hon beundrar Rafael Nadal. Detta ger förstås även hård konkurrens till hans andra fan, Iga Swiatek, som också hade något trevligt att säga om honom.

Iga Swiateks uppskattning av sin idol nummer ett

Ett färskt inlägg som återuppstod på Internet avslöjade hur Iga Swiatek är och alltid har varit ett stort fan av Rafael Nadal. Swiatek hade sagt, “Jag gillar verkligen Rafa Nadal. Jag har hans T-shirt med hans signatur på min vägg. Kalendern med Rafa. Han är min idol. Han är ödmjuk och har förblivit samma kille som han var innan han vann så många titlar.”

Saken att notera här är att Iga Swiatek inte bara är ett Rafael Nadal-fan på grund av hans oklanderliga spel utan också på grund av den snälla person Rafa är, vilket gör det hela ännu mer raffinerat. Vem tror du är mer ett fan av Nadal? Iga eller Alize? Eller kanske du?

RELATED ARTICLES

Mest populär