Sunday, December 10, 2023
HemSoccerDen före detta saudiske stjärnan tar bort Riyad Mahrez för att han...

Den före detta saudiske stjärnan tar bort Riyad Mahrez för att han saknar Cristiano Ronaldos passion

Cristiano Ronaldos största prestation är utan tvekan hans orubbliga passion för fotboll. Trots sin enorma framgång och rikedom behåller 38-åringen fortfarande samma drivkraft att tävla som han gjorde i sina förr. Med sin 22 år långa karriär har den portugisiska superstjärnan skapat ett riktmärke för andra spelare att se upp till. Av samma anledning jämför fansen ofta de flesta nya unga spelare med Ronaldo. Nyligen slet en före detta saudiarabisk fotbollsspelare sönder Al-Ahli-spelare verbalt Riyad Mahrez för bristande passion som CR7.

Sedan Ronaldo flyttade till Al-Nassr med stora pengar kan Gulfvärlden inte sluta berömma fotbollslegenden. Nu förväntar sig många att andra saudiska spelare följer i Ronaldos fotspår och är lika passionerade och dedikerade som honom. Men enligt en saudisk stjärna har spelare som Mahrez inte den entusiasm för sporten som CR7 bär inom sig.

Saudiarabisk stjärna kritiserade Riyad Mahrez verbalt för bristande passion som Cristiano Ronaldo

Nyligen twittrade X-kontot, Nawaf_STATS, orden från den förre saudiarabiska fotbollsspelaren Hussein Abdulghani. Abdulghani jämförde Al-Ahli-stjärnan Mahrez med Al-Nassrs Cristiano Ronaldo. Han sa: “Riyad Mahrez har inte passionen. Han borde titta på Ronaldo. Cristiano springer efter bollen som ett barn. Han har en väldigt stor passion, även om han inte behöver uppnå fler titlar och mästerskap eftersom han har vunnit allt.”

Enligt Abdulghani är Ronaldo redan den största spelaren genom tiderna och har nått alla obefläckade framgångar. Men även när han går i pension visar Ronaldo ofattbart engagemang för sporten. Den saudiska stjärnan anser att om varje spelare hade denna typ av lust för sporten, skulle de vara i toppen av sitt spel.

Även om Abdulghani anser att Mahrez inte är en skicklig spelare, har han uppnått anmärkningsvärda segrar i alla fotbollsklubbar han var en del av. Efter att han kom till Leicester City hjälpte han dem att vinna Premier League. Säsongen 2015-16 var Mahrez Årets fotbollsspelare i Algeriet och Årets spelare i PFA. Även efter alla dessa prestationer ansågs inte Mahrez vara lika passionerad som Ronaldo av Abdulghani. Många, inklusive Al-Ettifaq-spelare Marcel Tisserandtror att ingen kan matcha storheten hos CR7.

Al-Ettifaq-spelaren håller CR7 högt!

I oktober sa Al Ettifaqs försvarare Marcel Tisserand att den portugisiska superstjärnan inte var i Saudiarabien på semester. Enligt honom är 38-åringen engagerad i sin sport och stöttar sina lagkamrater att göra sitt bästa. Tisserand hävdar att Ronaldos spel är förstklassigt, och även efter att ha varit i slutet av trettiotalet, följer han religiöst en mycket hälsosam livsstil.

LÄS MER: Anslöt sig till Al Nassr 2 år före Cristiano Ronaldos ankomst till 500 miljoner dollar, 29-åriga lagkamrats ödmjuka början och kamp mot fattigdom detaljerad

Tisserand uppger att den femfaldige Ballon d’Or-vinnaren ser ut att vara 20 år gammal, vilket tyder på att han är i bra fysisk kondition. För honom är Ronaldo den perfekta förebilden för sig själv och andra fotbollsspelare runt om i världen. Han förstärker att CR7 är en global ikon, och dess närvaro i Saudiarabien har haft en positiv inverkan på landet.

RELATED ARTICLES

Mest populär