Sunday, December 10, 2023
HemNFLDen eftersökte mannen Antonio Brown vägrar gå ut ur huset mer än...

Den eftersökte mannen Antonio Brown vägrar gå ut ur huset mer än en dag efter utfärdandet av hans arresteringsorder för inrikes förseelser

Tidigare NFL wide receiver Antonio Brown har varit ett kontroversiellt ämne efter att han lämnade gridiron tidigare i år. Seven-time Pro Bowler blev nyligen inblandad i ett inhemskt batteri, och enligt rapporterna ligger Tampa Police bakom veteranen med en arresteringsorder.

Antonio Browns försök med lagen och disciplinära åtgärder började för länge sedan. Den senaste kommer från Browns umgänge med hans ex-fästman och fyra barn. Enligt uppgift har han också en tonårsson, och tvisterna började den 28 november.

Det verbala fram och tillbaka ledde så småningom till ett fysiskt slagsmål, och Brown ska ha kastat en sko mot sin ex-fästman. Han låste in henne i rummet och försökte vräka henne genom att kasta hennes tillhörigheter på gatan. Därefter lämnades ett klagomål in till Tampa Police Department.

JUST NU: Tampa-polisen utsätter den tidigare Bucs-spelaren Antonio Browns hem efter att en arresteringsorder utfärdats. @FOX13News@elizabethfrytv gick med oss ​​live med det senaste. @livenowfox pic.twitter.com/zCCFz0JeC1

— Josh Breslow (@JoshBreslowTV) 2 december 2022

Officerarna hade tidigare lämnat in en riskskyddsorder mot Brown för att hindra honom från att hålla i besittning av vapen; begäran avslogs dock. Under tiden omringade polisen hans hem i Florida med en aktiv arresteringsorder. Brown har dock inte svarat på denna fråga, och han kom inte heller ut från sitt hem.

“Tampa PD – det har gjorts flera försök att ta Antonio Brown i förvar, men det finns ingen pågående strid. Polisen säger att han “inte kommunicerar”, inte säker på om han ens är hemma vid det här laget, men vill inte riskera polisens säkerhet på grund av anklagelse om förseelse”, en rapport från Sam Brock uppgav.

DYK DYPARE

Liknande, Greg Auman avslöjade att mer än 65 väntande teckningsoptioner är staplade i avdelningen med Brown som efternamn, och sådana framställningar verkställs aldrig omedelbart. “Dessa avrättas inte alltid omedelbart – länet har 65 utestående arresteringsorder bara med personer med efternamnet Brown, till exempel,” skrev Auman på Twitter och avslöjade att ett nära förestående gripande inte kommer att ske.

NFL-världen spränger Antonio Brown för hans frekventa tjänstefel

Det visade sig att detta inte var första gången Brown engagerade sig i sådana här frågor. Enligt rapporter, förra månaden, var Brown tvungen att betala 1,2 miljoner dollar till en flyttande lastbilschaufför i Broward County. Och nu fick den här frågan fansen att kritisera Brown för hans agerande.

Så han är på flykt 🤣

— 🏂K͢͢͢c𝕕eeᴍ (@Kadeem215ive) 1 december 2022

Så svarade han någonsin? Eller står de bara och knackar utanför ett tomt hus och någon säger att han är där inne? LOL

— SEND HOOK.. (@smoothforreal) 1 december 2022

Tyvärr har han förmodligen CTE vilket skulle förklara hans oberäkneliga beteende ibland.

— Robert Koch (@HollywoodBob21) 2 december 2022

Du har en dom! Gå in där ! Han kanske är där inne och kanske är döende vem vet. Få in någon där @HCSOSheriff

— End Musk and Trump (@HankCruz9) 2 december 2022

Efter att ha gått av planen under Jets-matchen i januari kunde Brown inte få en inträdesbiljett i NFL. Inget av lagen kontaktade honom med ett lönsamt kontrakt som skuggar hans ligaförhoppningar i framtiden. Ytterligare uppdateringar om denna fråga kommer ännu inte.

RELATED ARTICLES

Mest populär