Sunday, December 10, 2023
HemTennisDen brittiska stjärnan Emma Raducanu avslöjar föräldrars häpnadsväckande reaktion på hennes största...

Den brittiska stjärnan Emma Raducanu avslöjar föräldrars häpnadsväckande reaktion på hennes största tennisprestation – “Wasnt a Big Deal”

Att vinna en Grand Slam-titel i ung ålder betyder mycket för spelaren och för de personer som är involverade i processen. Emellertid har Emma Raducanus föräldrar inte upplevt någon större skillnad sedan hennes US Open året innan. Å andra sidan är att vinna en stor titel som ett sätt för tennisspelaren att få självförtroende och förbättra sina sportsliga förmågor.

Tennisspelarens triumf i US Open gav hennes hemland sin förlorade major-mästerskapstitel efter Virginia Wade 1977. Hon är den första brittiska tennisspelaren att ta en Grand Slam-titel efter 44 år, efter Wimbledon 1977. Den tidigare Grand Slam-vinnaren blev känd efter en enastående Wimbledon-prestation föregående år. Ända sedan dess har hon varit ostoppbar.

Emma Raducanu om hur ingenting har förändrats efter hennes stora seger

I en nyligen fördjupad intervju med Grazia UK diskuterade 2021 års US Open-mästare flera delar av sitt liv. Dessutom diskuterade hon hur, trots att hon vunnit ett betydande mästerskap i så ung ålder, ingenting har förändrats. Dessutom, även för sina föräldrar, spelade hon den stora mästerskapsmatchen som vilken annan händelse hon skulle göra en typisk fredags- eller lördagskväll.

Intervjun nämns“Men hemma i Bromley, där hon fortfarande bor med sina föräldrar, Renee och Ian, är det business as usual,”[Winning the US Open] var inte en stor grej alls för min familj – det var precis som en vanlig fredags- eller lördagskväll. Jag har aldrig gått ut. Jag har aldrig gjort några vanliga saker i tonåren”, rycker hon sakligt på axlarna. “Mellan träningen och resan, [the lifestyle] tar lite tid att vänja mig vid, men jag gillar att vara ensam och det handlar alltid om helheten.’”

DYK DYPARE

Hon nämnde också att hon inte har ägnat sig åt typiska tonårsaktiviteter och aldrig gått ut. Hon är ständigt upptagen av träning och resor till sina matcher. Emma fortsatte med att säga att hon njuter av sin ensamhet och att den breda bilden alltid kommer först.

Raducanu får en MBE från kung Charles III

US Open-mästaren mottog nyligen utnämningen som medlem av det brittiska imperiets orden (MBE) under en investiturceremoni. Kung Charles III belönade Raducanu för hennes bidrag till tennis som kom efter 44 år i landet.

Raducanu besegrade den kanadensiska tennisspelaren Leylah Fernandez för att ta sin första majorseger. Men hon hade dock inget framgångsrikt år, vilket framgår av hennes tidiga utträde ur US Open och andra Slam-turneringar i år.

RELATED ARTICLES

Mest populär