Wednesday, December 6, 2023
HemSurfing"Den andliga aspekten av golf kommer in när": Surfing är inte den...

“Den andliga aspekten av golf kommer in när”: Surfing är inte den enda sporten Den amerikanska legenden Kelly Slater har ett intimt förhållande till

Den 11x världsmästaren i surferligan, Kelly Slater, älskar att åka i vattenvågens vildhet. Surfing är dock inte den enda sporten som vattenmästaren har kopplats till.

Bort från vågornas våldsamhet föredrar han ibland lugnet på golfbanan. Surfstjärnan lutar mot lugnet i gentlemannens spel.

Kelly Slater öppnar upp om vad han tycker om golf

I oktober 2022 dök Kelly Slater upp i det tredje avsnittet av “On the road with Iona”. Kanalen sänder golfvideor med olika kända enheter från hela världen. I den här videon kastade Kelly Slater ljus över sin koppling till golf.

Den berömda amerikanen Surfer delar ett andligt band med sporten. Han upplever att spänningen tillsammans med det lugn som spelet ger ibland inte kan förklaras med ord. Han tillade att det rätta sättet att njuta av spelet är att njuta av varje ögonblick av det och känna skottet. Utan att kunna välja rätt ord för att uttrycka sig själv, sa Slater att ibland är det inte vettigt, men man kan känna det.

“Den andliga aspekten av golf kommer in när du bara känner skottet. När du slår den är det som essensen av golf när du puttar och du ser linjen på marken. Till och med ibland när det inte är meningsfullt, känner du bara skottet eller så ser du den här linjen…”, sa Slater. “Jag tror att det är precis när du känner att golfspelet är när det är som den andliga sidan för mig,” tillade han.

Andra idrottare som älskar golf

Kelly Slater är inte den enda relaterade till vattenvärlden som tycker om att spela den här sporten. En annan stjärna som har setts på golfbanan är skidåkaren i världsklass, Nate Roberts. 2009 rankades han 6:a i världen, tillsammans med Brett Hull, på “Celebrity Golfers” rankinglistan av Golf Digest.

Den berömda olympiern Michael Phelps lägger till denna lista. Phelps har varit högljudd om sin kärlek till golf redan innan han gick i pension. Hans vurm för sporten är sådan att stjärnan en gång var redo att byta ut sina olympiska bronsmedaljer för att lära sig några golftrick. Nåväl, han höll i alla fall tillbaka på guldmedaljerna. Phelps var en del av team USA i ICON-seriens golfturnering.

Titta på Story: Tiger Woods “Massive Scream for Help” fick resonans hos Michael Phelps, som tröstade golfaren under ett mörkt ögonblick 2017.

Detta gentlemansspel har charmat många fler idrottare.

RELATED ARTICLES

Mest populär