Wednesday, February 28, 2024
HemTrack and FieldDen amerikanska spårstjärnan Trayvon Bromell förlovade sig äntligen flera år efter att...

Den amerikanska spårstjärnan Trayvon Bromell förlovade sig äntligen flera år efter att ha njutit av singellivet

Det amerikanska friidrottslaget är fullmatat med talang och Trayvon Bromell är en av dem. Med sin expertis inom flera sprinttävlingar har han framgångsrikt skapat en fristad i hjärtat av varje friidrottsentusiast. Han har vunnit flera medaljer under sin karriär, inklusive världsmästerskapen. I och med detta har även Bromell varit en del av OS. Hans fantastiska karriär är känd för alla, men underbarnet var inte öppet om sitt personliga liv förrän nu.

Amerikas favoritvideo idag

Men mannen har äntligen sagt upp och har fått alla sina fans och beundrares käftar att falla av vördnad. Han har avslöjat sitt hemliga förhållande och har meddelat sin förlovning. Hans nya uppdatering på sociala medier med sin damkärlek har häpnat internet och gratulationer kan inte sluta strömma in för sprintern.

Trayvon Bromell gör ett bedårande tillkännagivande

Mästaren i 100 m sprint har överraskat sina följare genom att avslöja en hemlig sida av sitt personliga liv. Han som aldrig talade om sitt personliga liv har avslöjat hennes fästman och världen kan inte sluta titta på den här uppdateringen. Paret har varit extremt hemlighetsfulla om sin relation och har plötsligt meddelat att de går in i ett nytt kapitel i sitt liv. Bromell har tagit till sina sociala medier och har avslöjat vem han kommer att tillbringa resten av sitt liv med.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Trayvon Bromell BS, MS (@iamtrayvonbromell)

Han delade ett inlägg på sitt Instagram-konto som inskärper en bild på honom och hans fästman, Alexys Lauryn. Bilden visar Alexys som visar upp sin ring och tillkännager deras förlovning. Bildtexten till denna bild bär “Till min fästman… Ordspråksboken 18:22”. Ordspråket betyder, den man som hittar en hustru hittar en skatt, och han får nåd av HERREN. Omnämnandet av en sådan ren sak av Bromell visar den oförfalskade kärleken han har för sitt livs kärlek.

RELATED ARTICLES

Mest populär