Saturday, January 28, 2023
HemF1Den amerikanska sensationen Logan Sargeant gör ett alarmerande avslöjande när Williams står...

Den amerikanska sensationen Logan Sargeant gör ett alarmerande avslöjande när Williams står inför en hög ordning inför säsongen 2023: “Jag tror inte att de är helt tillåtna …”

Logan Sargeant är det senaste tillskottet till Formel 1-rutnätet. Den nya amerikanska invalde är redo att ta sin plats i Williams F1-lag nästa säsong. När Sargeants debut kommer närmare, är hans senaste avslöjande något som kan få laget att oroa sig.

Som förare har Sargeant inte tillräckligt med erfarenhet av Formel 1-bilar. Trots att han var en Williams akademiförare tillbringade amerikanen större delen av sin tid med att tävla i F2. När det kommer till 21-åringens F1-erfarenhet hade han en hel del av dem under de fria träningspassen och efter säsongens tester i Abu Dhabi.

Men de var alla för Super License-poäng när han sa till The Race, “Jag tror inte att de helt tillät mig att bli bekväm i bilen eftersom jag aldrig riktigt pressade helt.” Sargeant tycker att han borde ha fått mer testtid med den brittiska konstruktören, vilket han inte fick.

Sargeant behövde dessa Super License-poäng om han måste komma till F1 2023. Dessutom hjälpte hans P4-avslutning i F2 den här säsongen hans sak att vara med Williams nästa år.

Logan Sargeant känner ingen extra press på Williams

Logan Sargeant kommer att vara den enda föraren som hela Amerika kommer att ha koll på nästa år. Att debutera för Williams i F1 och ha förväntningarna från ett helt land kan vara en tuff utmaning för Florida födda. Men saker och ting med Sargeant är annorlunda.

Även om det är en viss press då han ska debutera nästa säsong. Dessa är alla förståeliga med tanke på att F1 är mycket konkurrenskraftig från början. Sargeant känner dock ingen extra press.

När han pratade om detta, förmedlade 21-åringen i en rapport publicerad av BBC: “Jag har förberett mig så gott jag kan för att bli den bästa föraren jag kan vara. Förhoppningsvis kan jag representera dem väl och göra dem stolta, men jag känner inte att det är någon extra press.”

Logan Sargeant kommer att tävla tillsammans med Alex Albon nästa säsong. Sargeants namn har kommit upp efter att Williams F1-team beslutat att skilja sig från Nicholas Latifi under årets USA Grand Prix i oktober.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär