Friday, December 1, 2023
HemTennisDen 20-åriga brittiska stjärnan Emma Raducanu strålar strålande i en sällsynt femsiffrig...

Den 20-åriga brittiska stjärnan Emma Raducanu strålar strålande i en sällsynt femsiffrig outfit för att få sällsynt ära av kung Charles

Emma Raducanu, den brittiska stigande stjärnan, har blivit en av de mest framstående spelarna i WTA. Men folk ser alltid fram emot hennes små satsningar utanför tennisen. På tal om det, besökte hon nyligen Windsor castle för att ta emot en enorm ära och gladde alla med sin eleganta klädsel.

Raducanu blev berömmelse med sin fantastiska US Open-seger förra året och njuter för närvarande av fansens uppmärksamhet. När hon tog titeln i Flushing Meadows 2021 blev hon den första brittiska kvinnan på 44 år att vinna en Grand Slam-titel. Hon belönades träffande av kung Charles III på Windsor Castle.

Emma Raducanu bländar fansen med sin helsvarta outfit

Raducanu fick en MBE, som står för Member of the Most Excellent Order of the British Empire, av kung Charles III. Det var dock inte medaljen som fångade folks uppmärksamhet. Det var hennes inte så vanliga outfit som väckte huvudet. 20-åringen hade på sig en fantastisk svart Dior-outfit.

Hon blev helt svart från topp till tå för sitt möte med kungen. Hennes klänning, designad med spetsar, snäppte in i midjan och sedan utvidgades till en kjol. Vidare försåg hon klänningen med ett svart bälte i lackläder och parade ihop den med svarta läderklackar och en båtmössa. Den totala kostnaden för hennes klädsel för dagen var £10 000.

DYK DYPARE

Kommer till hennes hår och smink. Hon höll sitt utseende rent och naturligt genom att använda lite eller inget ögonsmink, lite rouge och binda håret i en enkel hästsvans. Raducanu är det första brittiska kvinnliga tennisproffset att ta en Grand Slam-trofé sedan Virginia Wade 1977. Därför kan man säga att hon har förtjänat äran.

Hur skador plågade Raducanu den här säsongen

Den tidigare världens nr 10, som åkte högt i form från förra årets US Open-vinst, drabbades av en olycklig blåsa under säsongens allra första Grand Slam. Efter det ådrog hon sig en höftskada i Guadalajara Open och kämpade med en stel rygg i Indian Wells.

Sedan, i Rom, tvingade en ryggskada henne att dra sig ur den inledande matchen mot Bianca Andreescu och en sidobelastning påverkade hennes spel i grässvingen. Därefter gjorde Raducanus handledsskada det omöjligt för henne att försvara sin titel i US Open.

Tror du att Raducanu kan återta sin bästa form 2023 och vinna fler Grand Slam-titlar? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär