Saturday, December 9, 2023
HemBoxingDemetrius Andrades tränare väger in Canelo Alvarez vinst mot Jermell Charlo "Kept...

Demetrius Andrades tränare väger in Canelo Alvarez vinst mot Jermell Charlo “Kept Him on the Move”

I den elektrifierande sammandrabbningen mellan Canelo Alvarez och Jermell Charlo, Demetrius Andrades tränare Paul Andrade erbjöd en ny uppriktig bedömning. Han kallade Canelo “en marodör”. Detta spännande möte utvecklades med Canelo som strategiskt dikterade tempot och förkroppsligade en obeveklig kraft i ringen.

Andrades tränare erkände Canelos dominans och betonade hans förmåga att kontrollera berättelsen om kampen. Termen ‘marodör’ inkapslar Canelos inställning – han var inte bara en fighter; han var en strategisk kraft, en obeveklig angripare.

Andrades tränare ger sin ärliga åsikt

När klockan ringde och signalerade början av denna höginsatsmatch, slösade Canelo ingen tid med att etablera sin auktoritet. Tränarens påstående att “han gjorde vad han var tvungen att göra” återspeglar den beräknade spelplanen som exekveras av den mexikanska sensationen. Canelo, som liknar en marodör, letade fram ringen med precision och höll strategiskt Charlo i farten.

Det var en föreställning som visade upp teknisk finess. Dessutom beordrade Canelo också mästerligt ebb och flod av matchen. “Han var en marodör, han var ett monster, han skapade prejudikatet. Han höll honom i farten, han attackerade när han ville och han hade sina stunder där han bara var dödlig, säger Paul Andrade.

Särskilt tränarens påstående att Canelo “satte prejudikatet” talar om det inflytande denna match kan ha på boxningslandskapet. Utan tvekan kan Canelos förmåga att diktera villkoren för engagemanget, tillsammans med hans strategiska skarpsinne, fungera som en plan för blivande fighters.

Titanernas sammandrabbning: Demetrius Andrade vs David Benavidez

Tränaren är säker på att Demetrius Andrade slår David Benavidez i deras kommande kamp. Paul Andrade är övertygad om att om Benavidez möter Demetrius skulle det bli en dålig natt för den mexikansk-amerikanska boxaren.

Utan tvekan är Paul Andrades självförtroende grundad i Demetrius Andrades imponerande rekord på 30 vinster med 18 knockouts. Medan Benavidez också kan skryta med ett obesegrade rekord på 25 vinster, är Paul Andrade orubblig i sin tro, det är att Demetrius skulle komma överst i en face-off mellan de två.

Förutom surret kring en potentiell sammandrabbning mellan dessa obesegrade fighters, uttrycker Andrades tränare oro över den spekulerade matchningen mellan Terence Crawford och Canelo Alvarez i boxningsvärlden.

Tränarens uppriktiga utvärdering ger en inblick i den nyanserade karaktären av Canelos seger. Canelo Alvarez, ringens marodör, lämnade ett outplånligt märke med denna sammandrabbning. Hans prestation kommer utan tvekan att ge eko i boxningshistoriens annaler.

RELATED ARTICLES

Mest populär