Friday, December 8, 2023
HemNBADeMarcus Cousins ​​gör fantastiska påståenden om Blockbuster Clippers-handel trots 0-4-start

DeMarcus Cousins ​​gör fantastiska påståenden om Blockbuster Clippers-handel trots 0-4-start

Bör Los Angeles Clippers oroa sig över sina resultat sedan storsäljaren James Harden? Den före detta Philadelphia 76ers-stjärnans uppehåll i City of Angels har fått en minst sagt fruktansvärd start. 4x NBA All-Star och före detta Clipper DeMarcus Cousins ​​fick i en intervju med SHOWTIME Basketball frågan om han skulle göra samma drag om han var Clippers efter säsongens nedslående start. Utan tvekan, sa han, skulle han upprepa hela processen.

Det är uppenbart att denna lista kommer att kräva en hel del kryddning om den ska ha någon chans att vinna en titel. Kemin utvecklas inte snabbt, särskilt inte när en stjärna som har stor användning kommer under säsongen.

DeMarcus Cousins ​​hävdar att affärer är viktiga för återuppbyggnad

Clippers förvärvade 10x NBA All-Star James Harden tillsammans med PJ Tucker och Filip Petrusev från 76ers för Marcus Morris, Robert Covington, Nic Batum och KJ Martin. Medan folk sa att Clippers lätt vann den här handeln med tanke på vad de var tvungna att ge upp, ser det inte så bra ut för LA-sidan för närvarande.

DeMarcus Cousins, som spelade för Clippers i några månader, betonade i intervjun varför affärer var avgörande för lagets grund. Harden var oerhört nödvändig för att laget skulle ta nästa steg och tävla om mästerskapet tillsammans med Paul George, Kawhi Leonard och Russell Westbrook.

Programledaren frågade DeMarcus om han skulle göra affärerna igen efter LA Clippers nedslående start, som DeMarcus svarade: “Skulle jag göra om det hela igen? Absolut. Uh, lägger din grund kring Paul Geroge och Kawhi Leonard, jag tror att alla lag i ligan, om de hade möjlighet att göra det, skulle göra samma sak.”

Han tillade, “Jag tror inte att deras problem har handlat om vilka bitar de lägger runt dem; det har alltid handlat om hälsa. De har alltid haft en chans varje säsong. Det är bara av någon anledning att de inte kan komma över detta hälsoproblem. Men som jag sa, jag tror att alla organisationer i ligan hade en chans att göra det här de skulle göra.”

Clippers har varit ett av ligans mest nedslående lag under de senaste fyra säsongerna, främst på grund av skador på både Kawhi Leonard och Paul George. Georges fysiska hälsa blev inte bara lidande utan han behövde också terapi för psykiska problem. Clippers-fansens förhoppningar har varit på högsta nivå efter Harden-handeln men det har inte fungerat ännu.

En dålig start för James Harden i LA

Los Angeles Clippers säsong är fortfarande i ett tidigt skede och de kommer att experimentera med nyrekryteringen James Harden under en tid. De har förlorat fem matcher och har inte vunnit sedan förvärvet av James Harden. Det är inte bara det att de förlorar, alla deras stjärnors prestationer har varit dåliga. Men detta är inte en situation utan motstycke.

När LeBron James tog med sig sina talanger till Miami startade Heat med 9-8 innan de till slut fick ihop saker och ting och nådde finalen. Så det är fortfarande en lång väg att gå för att denna Harden-handel ska fungera.

Fans av laget har blivit överväldigade av hur Harden-affären har utspelat sig hittills. När Clippers valde att byta mot 10x All-Star, höll de redan på att återfå sin rytm. Tror du att de kan göra comeback och vinna mästerskapet den här säsongen?

RELATED ARTICLES

Mest populär