Wednesday, February 28, 2024
HemBrock PurdyDeion Sanders skämtar om att rekrytera Brock Purdy men knäpper sig snabbt...

Deion Sanders skämtar om att rekrytera Brock Purdy men knäpper sig snabbt tillbaka till verkligheten

Scouterna lyfte till en början fram Brock Purdys klassinträde med oro över hans begränsade armstyrka och kritiserade bristen på snabbhet i hans kast, med lite omnämnande av hans rörlighet.

Läs mer: 2 år efter att Deion Sanders blev rånad, led Colorado-spelare liknande hemska öde vid UCLA

Ändå, bara ett år senare, drev Purdys förvandlade armstyrka och rörlighet San Francisco 49ers tillbaka till Super Bowl-arenan och säkrade en spännande seger med 34-31 över Detroit Lions på Levi’s Stadium. Genom att göra det trotsade det slutliga urvalet av 2022 års NFL Draft-klass förväntningarna, och omformade hela tiden berättelsen som hade följt honom sedan han tog på sig Niners startande quarterback-roll. Alla noterade, och det gjorde Deion Sanders också.

“Jag letar efter en Brock Purdy… Jag är ledsen att jag inte kan rekrytera, det är en död period”

-Coach Prime

pic.twitter.com/ESmlBF4X0f

— DNVR Buffs (@DNVR_Buffs) 8 februari 2024

I sitt senaste framträdande på ESPN, Colorados huvudtränare, fångad mitt i att omforma fotbollsprogrammet för en “obesegrad” säsong 2024, erkänner Sanders hur mycket han uppskattar Purdy. “Det här barnet är den bästa historien som har funnits i över två decennier,” sa Sanders innan han utbrast: “Jag älskar den här unge mannen.” Han gick så långt som att säga att han var på jakt efter att rekrytera talanger lika lovande som Purdy, men åldern verkar göra sig besviken. “Jag letar efter en Brock Purdy. Jag är ledsen att jag inte kan rekrytera, det är en död period.” Kommer Deion Sanders att ta en spelare lika bra som Brock Purdy för sitt lag? Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet nedan.

Inlägget Deion Sanders skämtar om att rekrytera Brock Purdy men snappar sig snabbt tillbaka till verkligheten dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär