Tuesday, February 27, 2024
HemNFLDeion Sanders hårda kritik gör underverk när Coloardos underbarn lovar att förbättras...

Deion Sanders hårda kritik gör underverk när Coloardos underbarn lovar att förbättras före säsongen 2024

Colorado gör sig redo för en comebacksäsong, och det gör även deras 5-stjärniga cornerback, Cormani McClain. Till en början var McClain högt ansedd som en toppprospekt i klassen 2023, men hans beslut att gå med i Colorado under Coach Deion Sanders vägledning omdirigerade hans fotbollsresa. Trots begränsad inverkan med bara två tacklingar i de tidiga matcherna finns McClains potential kvar.

Förhoppningarna var höga om ökad speltid, särskilt i frånvaron av den mångsidiga Travis Hunter, men McClain stod inför utmaningar. Men medan Colorado förbereder sig för inlösen, upprepar McClain en kraftfull upplösning för en säsong som syftar till att överträffa tidigare förväntningar, vilket gör hans comeback till en berättelse att titta på.

CB Cormani McClain ska enligt uppgift redo för en bättre comeback den här säsongen

McClain har nyligen uttryckt sitt engagemang inför den kommande säsongen. Han tog till sin Instagram-berättelse för att dela sin beslutsamhet och postade: “Spendera inte ett år till på att göra samma sak. Vi gör det igen.” Känslorna bakom McClains inlägg betonades ytterligare av YouTube-kanalen “Prime to Colorado”, som noterade att det betydde mycket eftersom inlägget visar hur han förändras och mognar.

Kanalen betonade vidare, “Jag tror att Cormani McClain kommer att bli en hund. Vi såg redan i träningsvideon att han gick upp i vikt. Cormani McClain lägger till den vikten, lägger till den snabbheten, bara att förstå collegespelet och vad som krävs för att bli framgångsrik. Cormani McClain är på väg att bli den där killen eftersom vi alla vet att han har talang. Vi har sett vad han gjorde i flera spel och speciellt i USC-spelet. Så och det är bara upp härifrån.” McClains beslutsamhet kom efter att bufflarna upplevde motgångar förra säsongen, särskilt när Deion Sanders kallade ut spelare på grund av brist på allvar, inklusive McClain.

Förra säsongen gav Dеion Sanders McClain en hård verklighetskontroll

Tillbaka i oktober, innan den andra halvan av säsongen, märkte Prime Time att den begåvade hörnbacken Cormani McClain behövde anstränga sig ytterligare under träningen. Coach Deion försåg McClain med en verklighetskontroll, som betonade vikten av att studera, förbereda sig, punktlighet och förstå lagets upplägg. ”Kom i tid till möten och ställ upp på möten. Förstå schemat. Jag kollar filmtiden från varje spelare så att jag kan se vem som förbereder sig och om jag inte ser det skulle du vara en idiot att sätta ut någon som inte är förberedd. Det gäller alla våra spelare, säger Sanders.

Läs mer: Imponerande tränare av stark arbetsetik, Colorado Buffaloes nya rekryter öppnar upp om förväntningarna för den nya säsongen

Med Buffaloes som genomgår en fullständig lagomvandling och en framgångsrik rekryteringssession, är förväntan höga inför säsongen 2024. Fans ser till Cormani McClain för att visa upp mognad, engagemang och en stark comeback. Hans engagemang för förändring och förbättring, uttryckt på sociala medier, antyder en målmedveten spelare som är redo att göra en betydande inverkan på planen.

Inlägget Deion Sanders’ hårda kritik gör underverk när Coloardos underbarn lovar att förbättras före säsongen 2024 dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär