Wednesday, February 21, 2024
HemNFLDeion Sanders dotter, Deiondra avslöjar roligt Shilos irriterande vana med $2 000...

Deion Sanders dotter, Deiondra avslöjar roligt Shilos irriterande vana med $2 000 000 spel

Deion Sanders barn delar en fantastisk kemi och Deiondras senaste Instagram-berättelse bevisar det. Familjen Sanders är full av briljanta unga hjärnor, som är olika förgrenade inom sport, underhållning och till och med affärer. Medan de alla är på sina olika livsvägar tar de säkert timeout för varandra, men Deiondra säger annorlunda när hon pratar om Shilo.

Deiondra Sanders är en kvinna som har varit en ikon för alla kvinnor att se upp till. Hon var Deions förstfödde när han gifte sig med Carolyn Chambers, hans första fru. Hon är 31 år gammal och är den äldsta av alla 5 barn och är som sådan den klokaste av dem alla. Nyligen berättade hon om sitt traumatiska förflutna och hur hon övervann sin smärta, som målade henne i ett nytt ljus, bort från all berömmelse och pengar. Hon är en förespråkare för kvinnors egenmakt som folk älskar att höra men visar sig att Shilo är den enda personen som hellre ignorerar hennes samtal.

Deiondra ropar ut Shilo Sanders på ett skämtsamt sätt över en insats på 2 miljoner dollar

Den 23 december gick Deiondra till Instagram för att dela sin åsikt om en rolig satsning. Hon postade en bild av ett citat som sa: “Du får 2 miljoner dollar om du ringer någon och de inte svarar… vem ringer du?” Hennes svar var något som ingen av hennes fans kunde ha förutsett, eftersom hon döpt till Shilo Sanders.

Hon skrev texten till berättelsen genom att skriva “@shilosanders lol” Även om hennes svar överraskade fansen, är det mer troligt att Shilo har varit upptagen med träning för den kommande säsongen. Colorado Buffaloes presterade ganska genomsnittligt förra säsongen; som sådan har Coach Primes trupp mycket att bevisa för inlösen för den kommande säsongen. Även om den äldre systern inte är rädd för att ringa ut sin bror på sociala medier, var hon inget annat än en stolt syster när både Shilo och Shedeur gick på Louis-Vuitton-showen i Paris.

Shedeur och Shilo får sin del av blommorna från Deiondra efter att ha gått på rampen i Paris

För två veckor sedan imponerade Shedeur och Shilo fotbollsvärldens fans när de sågs gå på flykt som modeller för Pharell Williams senaste kollektion. Även om deras framträdande på rampen möttes av mycket kritik, hade deras syster Deiondra inga problem att dela sin stolthet för sina två yngre bröder.

Mina bröder gick i Louis Vuittons modevisning idag! Och min andra bror fick betalt för att dokumentera det hela!! Wow, de är verkligen Han, Han och Han!! #StoltSyster

— Deiondra Sanders (@DeiondraSanders) 16 januari 2024

I ett hjärtligt meddelande twittrade hon, “Mina bröder gick i Louis Vuittons modevisning idag! Och min andra bror fick betalt för att dokumentera det hela!! Wow, de är verkligen Han, Han och Han!! #ProudSister ” Det är uppenbart att Sanders-barnen går framåt i livet och de har en äldre syster som vakar över dem.

Läs mer: “Du var inte cool pappa”: Deiondra ställer pappa Deion Sanders i fråga för att ha varit partisk mot henne under uppväxten

Kommer Deiondras stöd att räcka för att fansen ska säga upp Shedeur och Shilo? Håll utkik för ytterligare uppdateringar om läget.

Inlägget Deion Sanders’ dotter, Deiondra avslöjar uppsluppent Shilos irriterande vana med $2 000 000 Gamble dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär